И пак за сълзящ радиатор и запушване
-
- Автомобил:
- Двигател:
И пак за сълзящ радиатор и запушване
Прочетох внимателно изписаното по темата!Не искам да подновявам темата просто така!При добавката /в момента я държа в ръка RADwelt/ всъщност не ме притеснява това ,че няма да свърши работа а това да не направи беля-запушване някъде!Коментара на магазинера бе убедителен -течността се движи из системата и само при контакт с въздуха реагира като ако дупчицата е малка върши работа!Колеги патили и с опит моля и за вашия коментар щото три пъти мери и един път режи е важно правило което спазвам
!

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
И пак за сълзящ радиатор и
Колега zdravko_stoev, препоръчвам ти течната добавка(марката не мога да ти кажа), която се предлага в магазитите от веригата "Авторай" както е писал и kaloyan22. По мои спомени от преди ок 2,5 години, цената беше до 7 лв. Тогава си взех такава добавка към охл. течност от магазина по ул. "Цар Симеон", малко след пресечката с ул. "Софроний Врачански", от ляво по посока ул. "Опълченска".
Но както разбирам ти вече си купил и въпроса е по-скоро до това, дали може да се запуши някъде охл. система. Моят опит до сега, показа че такава опасност заради добавката няма. Относно принципа на действие, по-скоро течността циркулира из системата докато намери пробив и полепва здраво по него докато го запуши.
Слагай добавката при спазване инструкцията към нея и си карай колата със здраве
Но както разбирам ти вече си купил и въпроса е по-скоро до това, дали може да се запуши някъде охл. система. Моят опит до сега, показа че такава опасност заради добавката няма. Относно принципа на действие, по-скоро течността циркулира из системата докато намери пробив и полепва здраво по него докато го запуши.
Слагай добавката при спазване инструкцията към нея и си карай колата със здраве

-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Точно от един коментар твой колега Вили по тази тема поставих въпроса на продавача и той ми отговори ,че е възможно да стане, но с прахообразната добавка ,тя била с некакви стружки и още не знам какво още и запушвала отвори каквито намери /дупки запушваме секакви
/.Аз все още не съм я сипал де щот набирам от коментарите засега само кураж