пасат б5 парктроник
-
- Автомобил:
- Двигател:
пасат б5 парктроник
Мисля да си слагам парктроник на пасата (Б5) но се чудя каде, на черната лаисна отзад или под нея защото съм чувал че трябва датчиците да са по ниско от 50 см. , и някои ако може да ми каже как се сваля лаисната отзад и дали има дупки за кабелите. Ще съм благодарен.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Re: пасат б5 парктроник
Предполагам става въпрос за седан ?
Аз съм с такъв, датчиците са на лайстната, но не съм я свалял - пробивахме на място с бор-короната от комплекта.
Аз съм с такъв, датчиците са на лайстната, но не съм я свалял - пробивахме на място с бор-короната от комплекта.
при B5.5 от вътрешната страна на бронята си личи къде са местата за датчиците
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега gr_kanev как прекара кабелите към купето, казаха ми че може да се прекарат през стопа.
- MECHOKA1
- Автомобил:
- Двигател:
Аз днес мисля да слагам, на описанието пише(пиша по спомени) от 30 до 80см височина.Б5 комби и мисля двата крайни датчика да са на черната лайсна а вътрешните да са малко по надолу.В крайна сметка ще видя какво ще направя и ще пиша какво е станало.
Хубав ден
Хубав ден
- donotdisturb
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моя е на лайстната и е идеално засича даже по високи треви и храсти . Дупчи се без да сваляш бронята после бъркаш от долу под бронята да прекараш кабелчетата . 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Да де ама от къде ги прекара да влезят в купето.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на комбито съм ги прекарал през дупката на стопа , но ако не се лъжа леко трябва да се ореже стопа отзад за да минат. другия вариянт е през дупките за въздух в багажника -падат се отстрани на стопа и ниско доло .
-
- Автомобил:
- Двигател:
Моя е седан колега и на мен ми казаха през стопа и маи така ще го правя.
- MECHOKA1
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера не ми остана време ама днес го сложих, бая си поиграх. За седаните най добрия вариант май че е на черната лайсна, ако се слага под нея има голяма вероятност да опре в в алуминиевата греда зад бронята. На комбито има под стопа една тапа аз от там прекарах кабелите, преди да дупчите се уверете че няма да опират датчиците в гредата зад бронята.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ми аз го сложих малко под черната лаистна някъде един сантиметър под нея и няма проблем. И на седаните я има тази тапа и аз от там си прекарах кабелите, ама сега мисля да омажа със силикон тапата да не влезе случайно вода от някъде, и някой ако може да ми каже датчиците от вътрешната страна трябва ли да се мажат със силикон или няма смисъл.
- sp3n5
- Автомобил: Golf MK5
- Двигател: BXE 2008
- Контакти:
Утре ще монтирам и на моят Пасат Б5 парктроник , както споменаха колегите , мисля да го сложа на черната лайстната,тъкмо ще спестя малко пари и от боядисване на датчиците.Дисплея мисля да го залепя с двойно-залепващата лента (вкл. в комплекта) върху огледалото за обратно виждане.Някой друг да го е сложил на друго място ?
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
При мен е на една пластина (екранът има възможност за нанизване на такава) над (и малко назад от) огледалото за обратно виждане. Всъщност рядко го гледам - повече по звука се ориентирам.