Проблем с машинките за фаровете Passat B5
- Lazi
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Проблем с машинките за фаровете Passat B5
Колеги имам проблем от много време ама се не оставаше време за него... Та времето дойде десния ми фар като му кажа да слезе на долу не иска а левия си върви без проблем с две думи десния ми фар не мърда свалил съм го и погледнах машинката си работи обаче като я качих на фара и я закачих видях че почна само да върти на едната страна на другата не иска... не стига че направих това ами реших че съм оспунал нещо и свалих и другия фар да погледна на него и направих същото положение варти само на едната страна и повече не мърда. Кажете какво да правя отзад на платката за моторчето има един потенциометър някой знае ли как трябва да стой този потелциометър най-горно най-долно ,средно ??? Забравих да спомена колата е Passat B5
Re: Проблем с машинките за фаровете Passat B5
Ако си отварял капачето на машинката е вероятно да не си го сглобил правилно. Не мога да си спомня точно, но имаше една пластина, която при слагането на капачето не се слага просто отгоре, а мисля се подпъхваше някъде. Просто не си спомням точно, огледай по-внимателно. Трябва да се сглоби правилно и би трябвало да проработи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с машинките за фаровете Passat B5
Свали фара и отдели машинката-виж да не е счупена основата на рефлектора,където влиза ябълката на лостчето на машинката.Или ако е здрава -може просто да не е влязла ябълката и може само да избутва,но да не дърпа рефлектора.
Със свалена машинка -виж дали движи напред-назад лостчето й.
Със свалена машинка -виж дали движи напред-назад лостчето й.