жилото на повдигача на стЪклото Б5
-
- Автомобил:
- Двигател:
жилото на повдигача на стЪклото Б5
Здравейте колеги! Имам пасат в5, на който му скъсах жилото на повдигача на стъклото на предната шофьорска врата. Някой сменял ли е само жило, понеже ми казаха, че се сменя всичко комплект - жило с повдигачи?
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
Re: жилото на повдигача на стаклото
Да повдигна темата,за втори път късам същото жило на B5.5,от къде може да се поръча готово нитовано и да се пренареди?
- stanev79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: жилото на повдигача на стЪклото Б5
Има различни варианти:
- оригинално от някой от вносителите - комплект със таблата на вратата - пре-скъпо;
- "оригиналдъ" - мисля че в БГ отново само в комплект с таблата го продават - между 80-100 лв. беше ориентировъчно на Топран;
- от www.ebay.com - има "repair kit", като цените почват от ~10 USD
Ако може да се чака от последното идват най-тънко, но обикновено работата е на зор... поне при мен се случи посред зима...
- оригинално от някой от вносителите - комплект със таблата на вратата - пре-скъпо;
- "оригиналдъ" - мисля че в БГ отново само в комплект с таблата го продават - между 80-100 лв. беше ориентировъчно на Топран;
- от www.ebay.com - има "repair kit", като цените почват от ~10 USD
Ако може да се чака от последното идват най-тънко, но обикновено работата е на зор... поне при мен се случи посред зима...
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
stanev79 написа:Има различни варианти:
- от http://www.ebay.com - има "repair kit", като цените почват от ~10 USD
eeeй направо е пръснах от яд постоянно поръчвам от ибей и не се сетих,вземах направо яла табла защото и водачите бяха си заминали,само ако знаех...........
Един автостъклар ми поръча от някъде ново за 30лв и веднъж взех 2-ра ръка за 10лв.