Трябва да сменям предни амортисьори. Колата е Пасат 2000 куб., 16 v. 92г., комби.
Сега колата е с разглобяеми и има възможност за смяна само на пълнители. Понеже във форума прочетох много разнопосочни мнения, относно марка, качество, цена, искам отново да помоля за мнения и информация.
Амортисьори
Re: Амортисьори
spasun написа:Трябва да сменям предни амортисьори. Колата е Пасат 2000 куб., 16 v. 92г., комби.
Сега колата е с разглобяеми и има възможност за смяна само на пълнители. Понеже във форума прочетох много разнопосочни мнения, относно марка, качество, цена, искам отново да помоля за мнения и информация.
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
spasun написа:Трябва да сменям предни амортисьори. Колата е Пасат 2000 куб., 16 v. 92г., комби.
Този мотор е тежък и ти препоръчвам газови,за марка няма да говоря защото съм пристрастен.
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scirocco gt написа:Този мотор е тежък и ти препоръчвам газови,за марка няма да говоря защото съм пристрастен.
Билщайн

- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
teodor6769 написа:scirocco gt колега точно към теб имам същия въпрос.И аз трябва да сменям предни амортесьори тампони слагера отгоре.Искам ЗАКС маслени но разбрах че за моя модел не са само пълнители а е заедно сцялото тяло.Би ли ми казал има ли при вас и какви са цените с работа и реглаж. Предварително благодаря.
Аз предлагам Билщайн,но може и с други марки да се справя.Сега съм седнал в къщи и си щракам по клавиатурата,а жена ми бучи,вместо да гледа некъв си БРАДЪР,но в понеделник мога да предложа квот кажеш,отстъпката си е същата.
Е тва ми е телефона 0888-801-747 Ицо
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Заводски колата е с маслени. Какво ви е мнението за monroe?
От ТехКо цял на цена 89лв. маслен и друг по-нов модел - 103лв.
От ТехКо цял на цена 89лв. маслен и друг по-нов модел - 103лв.
Последна промяна от spasun на Съб 25 ное 2006 22:05, променено общо 1 път.
110лв. за газови Билщайн нормално ли е?°niksi° написа:scirocco gt написа:Този мотор е тежък и ти препоръчвам газови,за марка няма да говоря защото съм пристрастен.
Билщайн![]()
![]()
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
spasun написа:110лв. за газови Билщайн нормално ли е?°niksi° написа:scirocco gt написа:Този мотор е тежък и ти препоръчвам газови,за марка няма да говоря защото съм пристрастен.
Билщайн![]()
![]()
Имай търпение до понеделник,не знам всико на изуст.Надоло