проблем централно Пасат B4
-
- Автомобил: Ford Galaxy
- Двигател: 1.9 AFN
проблем централно Пасат B4
Здравеите!Имам проблем с централното на пасата преди време щом го заключех не можех да го отключа това се получаваше много често.Понеже имам заводска аларма и друга допълнително слагана мислех че може да е от тях.Но напоследък започна щом го заключа , компресора за централното заключване продължава да работи на определени интервали все едно нещо му подава сигнали да заключва и след това не иска да се отключи.За проба алармите ги изолирах и оставих само централното да работи но положението е без промяна .Откачих буксата на дръжката на шофьорската врата но няма ефект отново.Тия дни смятам да направя проба и с дръжката на другата врата но ме съмнява да е от там.Има ли някъкав модул за управление на централното или всичко е на самото компресорче и жиците от дръжките на вратите отиват директно към компресора , което може би означава че компресора се е повредил.Моля за помощ ако някой се е сблъсквал с подобен проблем.
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем централно Пасат B4
Системата издиша и като се промени налягането над или под допустимите граници компресорчето се включва и наваксва. Провери маркучите от компресорчето до машинките във вратите, като основно виж връзките. Успех!
-
Системата е проверена няма пропуски
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Проблем със двойната степен на заключване. Някоя машинка във вратите има прецакано микро ключе или по буксите между врата купе има зеления или скъсан кабел на двойната степен и затова се включва кога си иска. Разпознава го като опит за отваряне със примка и включва компресора на заключване. Ако всичко е ОК трябва за заработи за около 1сек и да спре т.е. докато събере веригата на проблемната врата.Ама във твоя случай не се случва и затова продължава да работи на заключване докато забие "процесора" му.
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
мисля,че проблема е в компресора.Ако имаш възможност пробвай с друг,ако ли не прочети тази тема viewtopic.php?f=11&t=127360&start=0
-
Стават ли машинките за централно заключване на задните врати от голф3 на пасат б4?