Не, при мен го нямаше декоративното капаче и пръскалката си стърчеше. Веднъж минавах зад колата с някакав сак на рамо и понеже беше в гаража (теснотия) закачиш пръскалката със сака. Остатъка го извадих като завих винтче за дърво в него и го дръпнах с клещи. Лесно излезе. Тя не е много здраво наблъскана, защото трябва да може и да се върти (за насочване на струйката) - затова е скосена от едната страна.
Но сигурно има риск, все пак пластмасата е на над 10 години.
Аз си купих тръбичката в комплект със задната част от UNITRADE - 17 лв. За да се смени се сваля кората на задната врата. Ако вкараш само тръбичката без да сваляш кората няма да стане. Водата ще тече и вътре - като отвориш ще разбереш защо (тръбичката не трябва да се върти като пръска!!!). От там си купих и декоративното капаче 2.50 лв.
На Ауди се върти прускачката на заднто стъкло заедно с чистачката. Поне така е на А6 комби на един познат. А6 от първите имам пред вид. Да не би да си с такова моторче?
Не е такова моторчето,пръскаше само на средата,може би нещо се е разхлабило и сега струята се върти заедно с чистачката,като спира въртенето когато и където си поиска.
Ми то е по-добре да се върти с чистачката, по-ефективно се ползва водата.
Няма ли как е да блокираш църкалката та да се върти винаги заедно с чистачката?
Бе как не върти, бе хора?!? Че то даже има и едно жлебче вътре, че да не превърта и да може да се постави правилно На мен ми се въртеше, докато не го счупих собственоръчно и след като се оказа, че вътре е с окисни язви и не можах да вкарам две нови, сега си отбацах една дупка над стъклото, прекарах си до там тръбичката и си църкам отгоре с една постоянна цвъчка с две дупчици (като за предното джам)