Пали от втория път - Б4 ABS
-
- Автомобил: Tiana MK5 Variant
- Двигател: CAXA
- Контакти:
Пали от втория път - Б4 ABS
Здравейте колеги. Имам малък проблем с колата, но не намирам нещо което да ми прилича на моят проблем, и затова пускам нова тема. Проблема е следния: когато имам над 10 литра бензин (колата е само с бензин няма газ), няма значение сутрин, обед следобед, топла или студена пали от "половин ключ" и си работи като часовник. Падне ли в резервата, да кажем... 6-7 литра, започва едно въртене и така от 2-3 път чак тогава пали. Ако запали от първия то малко след това гасне.Паля я пак и няма проблем. С бащата го гледахме и той има същия пасат (същия двигател). Кабели, свещи, палеца е чистен, бобината капачката изглежда наред но проблема го има само като намалее бензина. Като го купих едно време, ми правеше номера като намалее бензина и вляза в завой, бензина се лашка и колата се опитваше да гасне. Минах през сервиз там я извадиха промиха я и проблема с гасненето по завоите изчезна, но другия остана. Гледах помпата преди време и странно какво ми каза Гугъл според номера и http://www.autoteile-thielking.de/Motor ... 3480_u363/ дали това може да прави цялата беля. Колата е 1.8 Mi ABS
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Пали от втория път - Б4 ABS
Щом работи нормално при достатъчно количество гориво,едва ли е от помпата(не е от нея).Индикацията за горивото е достатъчно не точна за да разчиташ на нея.Карай си с достатъчно гориво! 

-
- Контакти:
Опитвам се колега, но понякога (не съм единствения дето храни семейство) понякога не стигат парите и се налага да е така. Питането ми е от какво може да го прави това, при положение че съм карал и други коли и други пасати, и тая гадост я няма.
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
ами май търсачката ще те оправи..Четох една тема преди време със сходен проблем,та там пешката май беше обяснил,че проблема е в кошницата.Нещо от рода,че тя винаги е пълна с бензин зада се охлажда помпата и когато е отваряна примерно и не са сложени уплътненията или пък са сдали багажа,не държи ниво и от там-проблема ти.Темата беше нещо от рода на "прекъсва и гасне в завой" мисля,успех! 

-
- Контакти:
Iezekil написа:ами май търсачката ще те оправи..Четох една тема преди време със сходен проблем,та там пешката май беше обяснил,че проблема е в кошницата.Нещо от рода,че тя винаги е пълна с бензин зада се охлажда помпата и когато е отваряна примерно и не са сложени уплътненията или пък са сдали багажа,не държи ниво и от там-проблема ти.Темата беше нещо от рода на "прекъсва и гасне в завой" мисля,успех!
Ще я потърся, благодаря. Човърка ме това дали че помпата е друга не е проблем, но явно не

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
има разлика наистина,освен в двата щуцера и в двата маркуча.Моя единия тръгва от доло.Не знам дали има връзка,но е възможно да дава отражение.Все пак това с нивото навежда на мисълта,че не държи бензин вътре.Извади и я огледай дали е пълна и дали уплътненията са на място.Също и захващането и е важно,ако и там има разлика...това е темата,но има още няколко.Поста на пешката погледни
viewtopic.php?f=5&t=326370&start=0
viewtopic.php?f=5&t=326370&start=0
-
- Контакти:
Още веднъж благодаря