Здравейте ! Надявам се да не повтарям тема, но се порових доста във форума и не стигнах до сигурен извод. Колата ми е Пасат 1998г. Синхро, 1.9 ТДИ ! Има аларма, която е монтирана допълнително ! Напоследък започна да не ми примигва лампичката на шофиорската врата, когато заключа колата с дистанционното на алармата, че с ключа не мога. Май е блокирал механизма. Иначе като си отворя вратата плафоните си светват, но като съм вътре и заключа с бутона на вратата всички врати се заключват, но шофиорската остава отключена ! Бихте ли ми дали идея от къде може да бъде този проблем и евентуалното му решение ?
Освен това забелязах, че стелката под краката на шофиора е мокра, как мога да проверя за дупка или друго, че нямам и ръководство където да видя как се разглобяват и сглобяват отделните части ?
Благодаря на всички за отговорите им предварително ! Лек и безавариен път от мен !!!

Б5 98 г. не ми свети лампата на шофьорската врата
-
- Автомобил: VW Passat B5 1.9 TDI syncro
- Двигател: AFN 1998 year
Б5 98 г. не ми свети лампата на шофьорската врата
Последна промяна от bobi83 на Вто 05 мар 2013 16:34, променено общо 1 път.
- Milanov
- Автомобил: passat B6
- Двигател: TDI
- Контакти:
Re: Б5 98 г. не ми свети лампата на вратата на шофьорската в
Освен това забелязах, че стелката под краката на шофиора е мокра, как мога да проверя за дупка или друго, че нямам и ръководство където да видя как се разглобяват и сглобяват отделните части ?
Виж тази тема:
viewtopic.php?f=6&t=291870
Провери да не е мокър комфорт модула, той е в краката ти.
Виж тази тема:
viewtopic.php?f=6&t=291870
Провери да не е мокър комфорт модула, той е в краката ти.