Перката на радиатора на пасат не се върти.Кой е предпазителя(бушона) и каква може да бъде причината според вас ?
Благодаря предварително
Проблем с перката на радиатора при Пасат - не работи
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Re: Проблем с перката на радиатора при Пасат - не работи
А колата е? Че е Пасат ясно, но коя година е?
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Изгорял бушон - № 13 и 19, изгорял мотор, повреден датчик за температурата на радиатора, скъсани кабели, разместени букси и т.н. за В3 и В4, каквато мисля, че е колата. При В5 по-може да блокира перката и постоянно да върти, отколкото да не върти.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Да ама В5 има и електрическа перка,която обикновено умира и не се върти,когато трябва
Нека уточним за каква кола става дума и дали има климатик или климатроник,защото нещата като схема и предпазители са доста различни според това дали е просто парно,дали е с климатик или пък с климатроник,както и годината е от значение,защото при Пасат В3 до 7-ми месец 92-ра е едно,след това става друго,при Пасат В4 до края на 94-та е едно,след това е друго,при Пасат В5 до 99-та е едно,после до края на модела (някой си месец 2000) пак е друго...

Нека уточним за каква кола става дума и дали има климатик или климатроник,защото нещата като схема и предпазители са доста различни според това дали е просто парно,дали е с климатик или пък с климатроник,както и годината е от значение,защото при Пасат В3 до 7-ми месец 92-ра е едно,след това става друго,при Пасат В4 до края на 94-та е едно,след това е друго,при Пасат В5 до 99-та е едно,после до края на модела (някой си месец 2000) пак е друго...