Проблем със загряването
- gazar4eto_87
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем със загряването
Значи проблема е следния.Карам пасат 1.9 ТД 92г.Лятото си грееше перфектно сега като го караш 9-10 мин стрелката почти не помрадва.Но като му подам повечко газ и почва да загрява.Според мен това не е нормално но даите мнение да сменям ли термостата зашото аз си мисля че е това.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
за 9-10 чивуни и чоята не помръдва сег в студовете...трябва повучко време..имаш ли хубаво парно, виж дали ти загряват едновременно маркучите от и към радиатора...ако загряват едновременно може и да си за термостат /блокирал в отворено положение/, ако едната загрява, другата седи студена и като отвори нермосатат и тя почне да загрява, не е от него
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какви 10мин бе колега ( с Опела дето е). Мойта "полукола" за 6 мин е на заветните 90 градуса!
Нещо май термостата не е наред, което ако нямаш хидравлика е добре ... сменя се за 5 мин и струва някаде 20лв, обаче ако има хидравлика колата ... мамата си трака тогава!
А другото полезно е докато не почне да ти марда стрелката от 70 градуса ... дръж втръките на парното на студено на мах!
Поздрави!

Поздрави!