Повдигнат Пасат Б3
Повдигнат Пасат Б3
Вече няколко пъти срещам из София един сив пассат В3(С 0817), който е ДЖИП. Това возило е толкова повдигнато,че направо ме кара и аз да мечтая. Днес го видях да се движи из дупките между бизнес център Сердика и тец Земляне без да си подбира маршрута ииии.......Как се постига това???Смяна на пружини от нещо по голямо дали ще свърши работа или трябва да се направи някаква кардинална доработка???Дали ще стане много нестабилен ако се повдигне 10-15 см???
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Повдигнат Пассат.
не. къде ти нестабилен?
ще е чук, на половин метър от земята...
ти някога джип карал ли си? ама не паркетник-оффроудър? да видиш как се клати като...мъжка висьонга.
тия по магистралите с жипките са някфи екстремисти и имат милион електронни ангели-хранители за да карат с тия скорости. и колите им са толкова далече от оффроудъри, колкото изобщо е възможно.
джипа на път се движи бавно.
защото не може бързо...
истинския джип говоря.
артикулацията на окачването трябва да е огромна за оффоруд. което го прави меганестабилен при високи скорости. разбирай над 80км./ч.
ще е чук, на половин метър от земята...

ти някога джип карал ли си? ама не паркетник-оффроудър? да видиш как се клати като...мъжка висьонга.
тия по магистралите с жипките са някфи екстремисти и имат милион електронни ангели-хранители за да карат с тия скорости. и колите им са толкова далече от оффроудъри, колкото изобщо е възможно.
джипа на път се движи бавно.
защото не може бързо...
истинския джип говоря.
артикулацията на окачването трябва да е огромна за оффоруд. което го прави меганестабилен при високи скорости. разбирай над 80км./ч.
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
Re: Повдигнат Пасат Б3

Е чак толкова повдигнат не макар,че е забавно купе на Пассат за драгсер. При мен идеята е колата да е достатачно висока за да не задира по легналите български полицаи и да преминава през непретенциозни дупчести терени.Далеч съм от идеята, че проектантите на Пассат не са изчислили каква трябва да е височината, но все пак са го пресмятали за пътищата в Германия.Пассат висок колкото Ал ролд на Алуди.Та как става това???Аз го видях значи някой от вас го е постигнал.Нека сподели ако не е СТРОГО СЕКРЕТНО!!!!
- astagator
- Автомобил:
- Двигател:
Наскоро мой авер ми разправяше за метод с някакви гумички с дебелина няколко см., които се поставят в леглата на пружините и повдигат...
Стрували по 4 лв/бр на Илиенци... Но какви точно се водеха - я забыл...
Стрували по 4 лв/бр на Илиенци... Но какви точно се водеха - я забыл...