Само габаритите и халогените ?
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Само габаритите и халогените ?
Колеги как да направя да светят само халогените и габаритите? Защото сега копчето за фаровете трябва да го сложа на позиция къси светлини и тогава да го дръпна за да се вкл. халогените и червената светлина отзад... Как може да стане(с отделно копче) да се включват само габаритите + халогените(без допълнителна задна светлина)? Виждал съм на пасати така да светят и затова питам. Благодаря
-
- Автомобил:
- Двигател:
oSViRePql написа:AGS написа::roll:![]()
![]()
Защо така бреПри мен се късите се включват от копчето за фаровете,а халогените от копчето на фаровете за мъгла...
Нямам такова копчеСлагам на къси и след това се дърапа и светват
А от къде палиш стопа за мъгла

Аха от същото ясно...а не може ли да замериш отзад на бутона кои кабели са ти за халогените и да ги изкараш на отделен бутон под музиката примерно...
Последна промяна от Asen_D на Вто 26 дек 2006 18:49, променено общо 1 път.
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
AGS написа:oSViRePql написа:AGS написа::roll:![]()
![]()
Защо така бреПри мен се късите се включват от копчето за фаровете,а халогените от копчето на фаровете за мъгла...
Нямам такова копчеСлагам на къси и след това се дърапа и светват
А от къде палиш стопа за мъгла
Пак от там като го дръпна се вкл. халогените и стопа за мъглата
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
AGS написа:Промених предишното си мнение,виж там
Да.. За сега това е единственият вариянт... Но ще изкарам само халогените на отделно копче защото като карам на халогени ще свети и стопа за мъгла а не е приятно като кара някой зад мен

- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
teodor6769 написа:Виждал си но явно на предишния модел като моя. При нас е на две отделни копчета, халог. и задната за мъгла се включват още когато бутона за светлините е в положение за габарити, така че иди на жичкаджия да види дали може да ти промени свързването.
Да знам как е преди този имах Б3

А дали ще може да се махне "забраната" от оригиналното си копче да се вкл. халогените на габарити? или няма такъв вариянт
oSViRePql написа:AGS написа:Промених предишното си мнение,виж там
Да.. За сега това е единственият вариянт... Но ще изкарам само халогените на отделно копче защото като карам на халогени ще свети и стопа за мъгла а не е приятно като кара някой зад мен![]()
Защо

Поне така е при мен...
Копчета при Италианеца - планини