Здравейте тая тема ще ми е първа затова се извинявам ако съм дублирал някоя но не можах да намеря подобен проблем. Значи, накратко - купих си зумерче 5 лв с две жички +/- и реших да го монтирам на пасат 2 1,8 1989 (мися че беше) на един мои приятел и общо взето нищо не стана. Предната седмица монтирах същия зумер на друг пасат същия и работи перфектно. Значи "-" вързах за ключа за плафона на лявата врата а "+" към ключа на фаровете. Гасиш колата с пуснати фарове и дотук всичко е ок обаче отваряш вратата и почва да пищи (ок) но като затвориш и продължава. Плафона гасне постепенно и реших данеби да е от това и изчаках обаче не е иначе всички прекъсвачи по вратите си работят (когато става дума за светлини). Отделно когато си вътре в колата при затворени врати можеш да чуеш как зумерчето "пука" тихо на равни интервали. Незнам дали алармата има отношение към цялата работа но на пасата на които всичко си работи няма аларма а на тоя има. Ако някой има идеи нека помогне. Мерси предварително !
mod edit: vaskoto1
ЗУМЕРА ПИЩИ ПОСТОЯННО !
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
ок баце VASKOTO1 знам че си корифеи
изровил съм целия форум така че не бързай да се заяждаш знам че има още един пасат от '70 те и е логично тои да е 1 аз имах 1,8 '83 които се пада 2 само че нарочно така го написах незнам така май е по популярен ( 3ката) както и да е може грешката да е моя ) - ПИТАМ ЗАЩО СТАВА ТАКА със зумера