Скоростна кутия 2004 година 131 коня автоматик
- belqzan91
- Автомобил:
- Двигател:
Скоростна кутия 2004 година 131 коня автоматик
Добър ден на всички! Казвам се Митко Божидаров карам пасат 2004 година 131 коня автоматик.От няколко дни когато давам назад се усеща едно придърпване (не винаги но се получава). Днес когато пак превключих на задна предавка изобщо не тръгна остана на място колата държи на скорост давам газ но не дава назад пуснах на свободна след това отново назад и всичко беше наред.Утре ще я карам в сервиз да я видят един казва скоростна кутия друг масла и т.н. .Изкажете вашето мнение и решение по случая! Благодаря ви...! 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Скоростна кутия 2004 година 131 коня автоматик
масло на автомат се сменя на 60 000км и ф-р, ако има. Явно твоето масло е набор на автомобила особено , ако е от Италия
- belqzan91
- Автомобил:
- Двигател:
Днес след като я видяха в сервиза ми казаха да я закарам в понеделник и ще разглобяват цялата скоростна кутия.А доколкото автомобила не е от Италия гарантирам.
Дано проблема не голям също и сумата...

-
- Автомобил:
- Двигател:
разцепят ли ти кутията колега да знаеш че няма да е никак малка цената.Най вероятно ламелите са ти заминали.Защо не отиде първо на една диагностика на скоростната кутия че дори и в съседен град да беше утишъл поне в София това струва 30лв и щеше да си покаже какъв и е проблема.
- belqzan91
- Автомобил:
- Двигател:
А освен в София някъде другаде знаете ли къде могат да правят диагностика на автоматична скоростна кутия примерно (стара загора, хасково, пловдив, и т.н.) Благодаря.
здр. Колеги Моля Ви, за помощ!
имам Пасат 1.8Т Б5 1999г. с автоматична скоростна трансмисия от няколко дни не включва 5 предавка и таблото което отчита на коя предавка си свети в черно.
Моля Ви за съвет или да ме насочите към някой проверен и доказан майстор за автоматични скорости!

имам Пасат 1.8Т Б5 1999г. с автоматична скоростна трансмисия от няколко дни не включва 5 предавка и таблото което отчита на коя предавка си свети в черно.
Моля Ви за съвет или да ме насочите към някой проверен и доказан майстор за автоматични скорости!