Замяна на контролер на климатроник на B4
-
- Автомобил: Фолксваген Пасат Б4 2000куб 115кс
- Двигател: 2Е ноември 1993г
Замяна на контролер на климатроник на B4
Колеги,климатроника ми няма бутон ЕКОН а вместо него има ОФФ.Доколкото разбрах е от по-старите и за това.Въпроса ми е - може ли да се смени контролера с друг който има ЕКОН и да има съвместителство или е изключено да стане? Предварително благодаря за помощта!
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: Замяна на контролер на климатроник на B4
Има един датчик повече и разлика в инсталацията

-
демек по-добре да не пипам нищо и да се примиря че е по-умно от мен ! тъпото е че при температура 5градуса и на горе компресора се включва и започва да си меша въздуха по негов тертип и салона на колата вместо да се загрее за 5 мин. загрява за 20-25минути! да не говориме за разхода.май няма да го сменям целия така че свивам знамената! а някой знае ли защо налягането на фреона е високо и какво да направя? благодаря предварително!!!
maxi09 написа:тъпото е че при температура 5градуса и на горе компресора се включва и започва да си меша въздуха
Може да му монтираш един "балкансни вариант" на бутон "Екон", който да ти спира компресора през трите, ненуждаещи се от неговата работа, сезона.
-
е да ама суматия теми прочетох във форума колко е кофти да се сложи такова ключе за компресора защото остава без масло.пък и други бели можело да станат! все пак благодаря!!!