Семеринги за компресора на Пасат Г60
Семеринги за компресора на Пасат Г60
Здравейте колеги ! За жалост дойде времето за ревизиране на компресора....та искам да попитам колеги,някой знае ли размера и видът на семерингите му. Компресора започна здраво да хвърля масло....щом интерколера е пълен и изби от датчика преди главата си представете.....Ако може да ми помогнете ще бъда благодарен,и ако може да ми кажете от къде мога да ги закупя ще сте номер 1
Намирам се във Варна. 

- valentinvelchev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Семеринги за компресора на Пасат Г60
http://www.ebay.co.uk/itm/G60-Rebuild-K ... 3cc5093c82
колега аз поръчах от тук но за жалост не пазя старите да ти кажа номерата в българия ми искаха 900-1100 лв само за ремонтния комплект.номерата и размерите ако имаш твой човек да работи в магазин за авточасти или сервиз ще ти ги изкара от текдок това е от мен
колега аз поръчах от тук но за жалост не пазя старите да ти кажа номерата в българия ми искаха 900-1100 лв само за ремонтния комплект.номерата и размерите ако имаш твой човек да работи в магазин за авточасти или сервиз ще ти ги изкара от текдок това е от мен
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: Семеринги за компресора на Пасат Г60
Отиваш в Елит Кар и искаш.Могат да ти ги извадят по номер и ако ги нямат налични,да ти ги внесат отвън,ако още се произвеждат оригинални.