Имам възможност да си направя приспособление за смяна задните накладки на Пасата. Имам скица на приспособлението. Не знам обаче каква е стъпката на винта, който ще навивам, и той да натиска и завърта буталото, за да го прибере. Трябва да има значение каква е стъпката на резбата.
Моля някой, който си е правил такова приспособление(или пък има "заводско")-да помогне!
БЛАГОДАРЯ!
Приспособление за смяна задни накладки на Пасат, б5,5
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Приспособление за смяна задни накладки на Пасат, б5,5
Болт с нормална резба ще ти свърши работа!!! 

"Болт с нормална резба", но на болт 10 мм - стъпката е 1,5 мм, на 12 мм - 1,75 мм, на 14 мм - 2 мм......
Като въртиш и натискаш с различен болт - преместването на буталото ще е различно. Нали вътре буталото също е на винт - няма ли опасност, да се повреди вътрешната резба, ако преместването е различно?
Като въртиш и натискаш с различен болт - преместването на буталото ще е различно. Нали вътре буталото също е на винт - няма ли опасност, да се повреди вътрешната резба, ако преместването е различно?
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Прав си ,но няма да е чак толкова опасно!!!Натискаш леко и бавно!
Една идейка - купи си една стяга за плоскости и ползвай нейният винт,резбата му е с голяма стъпка.

Една идейка - купи си една стяга за плоскости и ползвай нейният винт,резбата му е с голяма стъпка.

- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA