Колеги, имах проблем с десния фар - трепереше по дупките. Благодарности на писалите по темата във форума - оправих се бързо беше се извадил рефлектора от ябълките. Като го разглобих обаче, видях, че има елекромоторчета за реглаж. В купето не можах да намеря от къде се командват, та моля кажете ми от къде се включват моторчетата за регулиране на фаровете. Колата е Пасат Б4 комби '95
като констатира че не ти е в ред заглавието-що не го поправи? mod edit: vaskoto1
ел. реглаж на фаровете?
- Undertaker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Бърз и ...
Здравей колега, за много години.
Позволявам си да ти предложа да промениш заглавието на темата, че няма никаква връзка с въпроса.
По въпроса, виждам че пасатите ни са един модел и съответно регулирането на фаровете е от вертикален плъзгач който се намира от ляво на волана до плъзгача за регулиране на осветеността на приборите по таблото. На същия панел на който е и ключа за вкл. и изкл. на светлините.

Позволявам си да ти предложа да промениш заглавието на темата, че няма никаква връзка с въпроса.
По въпроса, виждам че пасатите ни са един модел и съответно регулирането на фаровете е от вертикален плъзгач който се намира от ляво на волана до плъзгача за регулиране на осветеността на приборите по таблото. На същия панел на който е и ключа за вкл. и изкл. на светлините.

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Бърз и ...
Направо се накъсахме за по секунда с отговора. Извинявам се.
-
- Автомобил:
- Двигател:
фарове
По вероятно е да са сменяни фаровете , таблото и да е сменяно мястото за тая врътка си го има но най добре е да се види така няма смисъл да се гадае
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Цъ! Няма да е за това! И аз имам фабрични халогени, макар, че ключа си им е другаде, но имам регулировка на фаровете.kaloyan22 написа:Е, аз нямам такава врътка, сигурно щото имам фабрични халогени и ключ с две издърпвания за фаровете,халогените и допълнителни 2 задни габарита за мъгла
Наистина или са сменяни фаровете (а може би само този, дето си отварял) или е сдал багажа потенциометъра на това управление и са го махнали (по-малко вероятно)
-
- Автомобил:
- Двигател:
фарове
Ако няма врътка има капачка на нейното място и затова хората се заблуждават че таблото е по различно естествено че няма да има дупка разбира се