пасат б6 как се сменя казанчето за вода на стъкломиещото
пасат б6 как се сменя казанчето за вода на стъкломиещото
Искам да сменя казанчето на стъкломиещото на пасат б6 ,но незнам как става ,ако някой има опит или идея ,моля пишете.
- Milanov
- Автомобил: passat B6
- Двигател: TDI
- Контакти:
Re: как се сменя казанчето за вода на стъкломиещото на пасат
Здравей Колега,
За съжаление В6 все още е "нов" на пазара, тоест няма опит по разни ремонти.
Ако искаш ме потърси на скайп, да ти изпратя сервизна книжка на руски език, прочети и ако решиш проблема, след това сподели.
За съжаление В6 все още е "нов" на пазара, тоест няма опит по разни ремонти.
Ако искаш ме потърси на скайп, да ти изпратя сервизна книжка на руски език, прочети и ако решиш проблема, след това сподели.
- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
Re: пасат б6 как се сменя казанчето за вода на стъкломиещото
трябва да махнеш бронята и така,все пак трябва да знаеш колко литра е?сигурен ли си че е пукнато а не от помпите особенно ако има пръскалки на фаровете.
Здравейте,смених казанчето,но се оказа че помпата е спукана ,ок но понеже бях купил всичко ново ,та сложих ново казанче ,нова помпа и нови уплатнения ,та затова как се сваля ,абе честно казано малко ми беше трудно ,но като махнеш фара ,решетката и подкалниците пластмасовите ,та стана ,трудното е с единия болт на фара ,но с напипване и въображение ,стана ,също и нафтовия филтър се откачва или повдига се така настрани,сглобяването беше по лесно и по бърже ,а трябваше да е обратно ,но както и да е,благодаря ви за отговорите и дано вече не ми се преебава нищо.
Прав е колегата Маймо,спукана е била помпата ,то така ми каза и един майстор ,но вече след това от както бях купил казанчето ,та затова смених вссичко ,за по лесно ,поне така ми казаха ,се сваля бронята ,но аз излъгах законите на майсторите ,та го свалих чрез махане на предна решетка ,ляв фар и подкалници,също така нафтовият филтър се повдига така настрани ,зада може да излезе казанчето ,има няма 2 часа работа с кафето и цигарата по време на работа,защото го правихме в домашни условия,та общо взето това е.
Прав е колегата Маймо,спукана е била помпата ,то така ми каза и един майстор ,но вече след това от както бях купил казанчето ,та затова смених вссичко ,за по лесно ,поне така ми казаха ,се сваля бронята ,но аз излъгах законите на майсторите ,та го свалих чрез махане на предна решетка ,ляв фар и подкалници,също така нафтовият филтър се повдига така настрани ,зада може да излезе казанчето ,има няма 2 часа работа с кафето и цигарата по време на работа,защото го правихме в домашни условия,та общо взето това е.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Принципно щом нямаш условия, така ти е било по-лесно. Иначе ако имаш условия - подемник и т.н. , бронята се маха за 20 минути и щеше да ти е по-лесно през нея. 

-
- Автомобил: Passat B6 Variant
- Двигател: 2.0 TDI BKP
Здравей! Съжалявам, че не влезнах по-рано за да споделя опит, когато си го правил е по-лесно. Откача се предната броня да виси /не е нужно да я махаш/, десният фар и десният подкалник. Ако си без пръскалки на фаровете казанчето /4 литра/ се вади сравнително лесно, но дрругото е по-голямо /7 литра/, и е малко по-кофти, но се радвам, че си се справил!!!
Последно избутана от mobila на Съб 12 апр 2014 14:07.