БЛАГОДАРЯ!!!!
Трето гърне за пасат?????
Трето гърне за пасат?????
Имам пасат 92г. и ми замина последното гърне...Интересува ме има ли някой представа колко мм. е входящата тръба, мога ли да си взема спортно гърне и как да го закрепа
БЛАГОДАРЯ!!!!
БЛАГОДАРЯ!!!!
- RAD&KO
- Автомобил: Passat Variant B3 [3A5 35I]
- Двигател: PB 1990
- Контакти:
Привет! Отиваш при първия лъскав сервиз за ауспуси, казваш с какъв двигател си (бенз., диз. 1,6 -2.0 и т.н) и хората са професионалисти и ти казват! Казват и колко кинти ще е! И ти отиваш и си намираш компромисно решение. Внимавай с Арабелите и с Крафт, защото правят скрити дефекти и после се връщаш и опа още 80 лв., защото си изкривил някъде изпускателните тръби. Ми то от това е тоя шум дето клопа отпред ... М-да-а-а-а, след като съм сменил цялата предница!?
Обичам Крафт Дружба :twisted:
Обичам Крафт Дружба :twisted:
Re: Трето гърне за пасат?????
ivilint написа:Имам пасат 92г. и ми замина последното гърне...Интересува ме има ли някой представа колко мм. е входящата тръба, мога ли да си взема спортно гърне и как да го закрепа![]()
![]()
![]()
БЛАГОДАРЯ!!!!
Мисля че е Ф55 ,
вчера го смених,
ма като не помня...
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Re: Трето гърне за пасат?????
ivilint написа:Имам пасат 92г. и ми замина последното гърне...Интересува ме има ли някой представа колко мм. е входящата тръба, мога ли да си взема спортно гърне и как да го закрепа![]()
![]()
![]()
БЛАГОДАРЯ!!!!
Ако не е твърде късно включването ми ти предлагам да разгледаш тук:http: //www.aspo-bg.com/price.htm
От тази фирма съм си купувал мека връзка и средно гърне за мой близък и сме доволни.
Диаметъра на тръбата при меката връзка е 50 мм, от което предполагам че и останалата част от генерацията е със същия. Но когато се обадиш на някой от тел. на "ASPO" и кажеш модела и годината на твоя автомобил, ще ти кажат със сигурност.

- Jako_ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
-
kristian112
- Автомобил:
- Двигател:
Jako_ludiq написа:Аз пък се чудя дали ако махна всички гърнета и слока неква бурия отзаде дали ще има някаква опастност за двигателя.
баш за двигателя няма да е много фатално но за боята може и да е:) щото ако почнат да те целят с яйца и разни други предмети комшиите сутрин като палиш не се знае ефекта
- Jako_ludiq
- Автомобил:
- Двигател: