Копчето за ел. стъклата на моя пасат беше счупено, така го взех

След преследване из форума на едни продадени кори от Голф 4 с такъв джойстик и съответно намирането му(извадих късмет, че на колегата не му трябва)се захванах с идиотското занимание сваляне на кори и т.н.
Линка отдолу много ми помогна при свалянето и с разочарование мога да кажа, че колите на ВАГ не са мръднали много в това отношение.
http://www.youtube.com/watch?v=VrAXH4dVH-U
Освен с посочените от човека инструменти, се запасете и с много успокоителни

Въпросният джойстик е захванат от задната страна на кората с три малки крачета от три страни. Бъркате внимателно с малка отвертка в процепите(аз ползвах фазомер) и се изважда много лесно.
Преди да извадя счупения, забелязах, че има разлика между двата

Разбрах, че ще бера ядове, защото моя беше с подгряване на огледалата, а другия не. Оказах се прав, имаше разлика в платките(зеленото)и трябваше да правя от двата един работещ

Забравих да снимам моя до новия, но имаше малка разлика само в платката.
Взех здравата платка на моя и я сложих в новата кутия със здравото копче. Индикацията "0" в средата вместо знака за подгряване не ме притесняваше стига да проработи. Вътре самите пластмаси бяха абсолютно еднакви и джойстика прави едни и същи движения без никаква разлика и в двете коруби. Не намерих начин да извадя само копчето на новия защото ми се стори отлято с пластмасата.

Прозрачната пластмаса от ляво е отлята с копчето и единствения начин да го махнете като на това от дясно е да го счупите

Сглобих от двата един и при пробата установих, че на позиция "ляво" огледало, се движат и двете

Ето го на място и както винаги се случва, веднага след монтажа рабрах тук във форума, че междувременно съм намерил оригинален джойстик от Пасат 5...същия като моя!!!

Следва продължение и ще ви кажа да ли съм решил проблема с едновременното движение на огледалата на едната позиция и евентуално някой колега ще отнесе джойстик от голф 4 на смешна цена