След смяна на съединителя(комплект лагер, притискателен диск и феродов) педала не се връща сам ако е натиснат до дъно. Иначе ако не се натиска до дъно съединителя си отделя нормално и педала се връща. Момчетата казаха, че са пробвали педала при откачена помпа(от педала) - като е натиснат до дъно не се връща. Системата била обезвъздушена и помпите работели нормално. Идеи? Благодаря ви предварително!
P.S. Проблема е решен - 27.09.2012. Днес(28.09.2012) малко по-късно ще опиша подробно.
Решение:
Ами как беше решен проблема в крайна сметка:
На на другия ден ми смениха и двете помпи - долната защото буталцето се вадело от помпата а не трябвало. А на горната лоста на помпата, който влиза в педала на съединителя беше изкривен. Тогава си спомних, че преди около година ми се счупи педала или по-точно металната кутийка на педала, в която влиза края(с пластмасовото шарнирче) на лостчето на на горната помпа.И тогава лостчето със шарнирчето стърчеше промушено през педала. Има вероятност тогава да се е изкривило.
За съжаление това решение не е много конкретно и еднозначно но... това ми представиха в крайна сметка юнаците.Но така или иначе , все ми се струва, че нещата са около обезвъздушаване и след това горна помпа поне.
Проблем с педала на съединителя на Passat B4 - Решен!