имам няколко въпроса на които търся отговор и ще съм ви благодарен ако ми помогнете!(моля без отговори от сорта "ползвай търсачката")
идва време да сменям накладки ,та да питам има ли значение марката на накладките,ориентировъчна цена,да похвалите някои?
къде могат да ми направят настройка с газ анализатор на колата и колко струва?
да ми препоръчате някой който да разбира от пасати(в смисъл да се качи в колата да покара малко,да погледне мотора и да каже ей тва,тва и тва тряа да направиш толко и толко струва!не че съм открил някакви забележки по колата но трябва да сме сигурни!
как да сваля емблемата от пред както и passat gl от зад и с какъв спрей да ги пръсна?
искам да сменя диода на алармата та да ми кажете какъв и от какво става,например от запалка!(искам да е син или бял!)
мога ли и как да сменя крушките за лампите в купето,пак с бели или сини(тези за отворена врата става въпрос!)
отгоре (като на голф 2) или отзад се осветява таблото и как мога да сменя цвета на осветление на таблото най-лесно(пак със син или бял)
помогнете малко да постегна и разкрася пасата (1.8 комби 92!
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Отговорите на всичките ти въпроси са обсъждани, някои от тях многократно даже и изказването ти "моля без отговори от сорта "ползвай търсачката" е леко нагло в случая.
Има тема за накладките с приложени сравнителни характеристики.
Газ анализатор могат да ти направят във всеки един сервиз за газ където има такава техника. Цената беше около 10лв.
ваското1 и никси разбират от пасати
емблемата е на щипки отпред, а отзад е на щифтове, сваля се с дърпане, но на студено време има огромна вероятност да ги счупиш
спрей - какъвто ти харесва, има теми бол по този въпрос
ваското1 може да ти смени диодите и светлините
Има тема за накладките с приложени сравнителни характеристики.
Газ анализатор могат да ти направят във всеки един сервиз за газ където има такава техника. Цената беше около 10лв.
ваското1 и никси разбират от пасати
емблемата е на щипки отпред, а отзад е на щифтове, сваля се с дърпане, но на студено време има огромна вероятност да ги счупиш
спрей - какъвто ти харесва, има теми бол по този въпрос
ваското1 може да ти смени диодите и светлините