Passat B4 - въпрос относно подлакътник

Техническа и сервизна информация за Passat
sats
Автомобил:
Двигател:

Passat B4 - въпрос относно подлакътник

Мнениеот sats » Съб 14 яну 2012 23:05

Здравейте :) Да ви попитам някой от вас слагал ли е подлакътник на пассат б4 ?!? И също така ако можете да ми кажете някой от тези подлакътници от тези сайтове http://panaauto.net/en/108--podlakutnici и http://www.tuning-mania.net/index.php/c ... op.browse/ ще стане ли за този модел пасат ..Смисъл без да се налага да се пробива или да се правят още 5000 глупости , просто да се сложи и да стои стабилно..

Потребителски аватар
rosen75
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос относно подлакътник за VW Passat B4

Мнениеот rosen75 » Нед 15 яну 2012 11:11

Здравей колега,да аз съм си сложил :mrgreen: ето този от 2-рия ти линк
http://www.tuning-mania.net/index.php/c ... ct_id,746/
И не става без пробиване (за други модели не знам) захванал съм го с видийки за пластмасата около ръчната :Mr Green Fun
Съжалявам но нямам снимки да ти покажа :oops: иначе не е зле,удобно ми е (поне на мен де mhihi )

Потребителски аватар
ivchoto
Автомобил: SUBARU OUTBACK
Двигател: 2000

Мнениеот ivchoto » Нед 15 яну 2012 19:42

Нито един от двата не става за твоя пасат без да пробиваш средната конзола след ръчната.Оригиналния се захваща към облегалката на седалката. :beer

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пон 16 яну 2012 7:37

ivchoto написа:Нито един от двата не става за твоя пасат без да пробиваш средната конзола след ръчната.Оригиналния се захваща към облегалката на седалката. :beer

Не е така има оригинален за В4 който е около ръчната аз съм със такъв имат го модификациите Pacific и HighLand със сигурност.

Потребителски аватар
swir4o
Автомобил: VW Passat Variant Pacific
Двигател: 1.8 ADZ

Мнениеот swir4o » Пон 16 яну 2012 14:01

Аз съм с Пасифик и т.нар. подлакътник не служи за нищо друго освен да си държиш вътре документи или дискове. Даже има и ключалка- заключва се с контактния ключ.
На едната от снимките в гаража се вижда. А, за удобство на отзад стоящите има пепелник и поставка за кафе или вода.

Потребителски аватар
110afn
Автомобил: Audi A6
Двигател: AFN

Мнениеот 110afn » Пон 16 яну 2012 17:54

swir4o написа:Аз съм с Пасифик и т.нар. подлакътник не служи за нищо друго освен да си държиш вътре документи или дискове. Даже има и ключалка- заключва се с контактния ключ.
На едната от снимките в гаража се вижда. А, за удобство на отзад стоящите има пепелник и поставка за кафе или вода.

Удобен е за човек над 1.80см. Като отиде седалката назад и надолу става много удобно. Поне при мен е така

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Пон 16 яну 2012 18:01

swir4o написа:Аз съм с Пасифик и т.нар. подлакътник не служи за нищо друго освен да си държиш вътре документи или дискове. Даже има и ключалка- заключва се с контактния ключ.

+1 и на мен не ми е удобен, въпреки, че съм над 1,85 и седалката ми е май максимално назад. Иначе на външен вид много ми харесва, но да беше малко по-удобен.
Иначе аз съм с такъв от втория ти линк, както казаха колегите се дупчи пластмаста за съжаление и нагласяш според теб и хода на ръчната, но пък ми е супер удобен.
http://www.tuning-mania.net/index.php/component/option,com_virtuemart/Itemid,26/category_id,164/flypage,flypage.tpl/manufacturer_id,0/page,shop.product_details/product_id,423/
А пък ако си направиш колега и по-дебели планки вместо тези в комплекта става бетон и не мърда. Това го казвам, защото подарих на един приятел такъв и не знам какво му бяха правили, та планките като на футболист краката () :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Trunxy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Trunxy » Вто 17 яну 2012 10:28

Привет колеги, а аз къде мога да намеря този оригинален подлакътник ? По моргите няма, и по темите за пасат на части също няма. Помощ.

Потребителски аватар
Asko VW
Автомобил: VW Passat-B6 Variant
Двигател: 2-0 TDI BMP 2006

Мнениеот Asko VW » Вто 24 яну 2012 13:17

Trunxy написа:Привет колеги, а аз къде мога да намеря този оригинален подлакътник ? По моргите няма, и по темите за пасат на части също няма. Помощ.

Няма смисъл да слагаш такъв и аз като клегите съм с фабрично поставен такъв, служи само за жабка и пепелник, за подлакътник е твърде къс и назад, а поставката е със странен размер-за обоновена чаша е търде голяма, за за бутилка от 1.5 л.-твърде малък (става да се натъпче ама не си е работа), отделно че капачето което в отворено положение става дъно на поставката постоянно се откача когато е отворено - при мен де, може да се е поразбило.

Потребителски аватар
ak_47
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ak_47 » Вто 24 яну 2012 15:31

Потребителски аватар
joni_111
Автомобил: Vw PasSat
Двигател: Diesel 1994
Контакти:

Мнениеот joni_111 » Пон 15 окт 2012 0:39

Колега и аз така се чудех и маех и накрая се реших и си купих този http://www.tuning-mania.net/index.php/c ... ct_id,423/ надмина очакванията ми само да подчертая и аз имам б4 много удобно и комфортно стана. :beer

Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Мнениеот Iezekil » Вто 16 окт 2012 5:38

sats написа:Здравейте :) Да ви попитам някой от вас слагал ли е подлакътник на пассат б4 ?!? ..Смисъл без да се налага да се пробива или да се правят още 5000 глупости , просто да се сложи и да стои стабилно..

Аз си сложих оригинален.Най-доброто от към стабилност,направено да ти пасне на пластмасите идеално.Естествено точно за подлакътник е малко нефункционален,тъй като се намира след ръчната спирачка,а не над нея.Друг е въпроса,че аз го полвам като такъв въпреки,че съм 178см.Отделно,че върши работа за жабка понеже аз такава нямам оригинално.Що се отнася до поставката а чаши,хваща и големите картонени такива,и малките.Детето си я полва постояннно.Монтирането е супер лесно,понеже е оригинална част.Това а аключването също е хитро,сваляш ключалката и мисля бяха 4 пластинки,раместваш ги или махаш някоя и ти става а оригиналния ключ.Супер е.

Върни се в “Passat”