Дайте добър сервиз където му разбират, защото не намери профилиран такъв във раздела за Сервизи?!?!
Благодаря на модераторите, че не ми режат темата

gr_kanev написа:Има теми доста по въпроса. Това е болест на модела. Отваряш /разглобяваш/ вратата - вътре където е дръжката има платка - е там е проблема. Най-вероятно е напукана платката. Ако не можеш или не смееш сам, отиваш при някой от клубните майстори.
Успех !
kristian112 написа:gr_kanev написа:Има теми доста по въпроса. Това е болест на модела. Отваряш /разглобяваш/ вратата - вътре където е дръжката има платка - е там е проблема. Най-вероятно е напукана платката. Ако не можеш или не смееш сам, отиваш при някой от клубните майстори.
Успех !
Те май много станаха болеститемного хубав автомобил иначе , но и кусури има!! старата ми кола ескорт 94-та беше по устойчива! голямо дърво ама ..... държи! май електрониката си казва думата !!!
Въпреки "промивките", за които съм описал, проблема временно изчезва, но след определен период се появява отново. Мисля че с по-често "профилактично" отваряне и затваряне на вратата може да има не малък успех.gr_kanev написа:... но не става ясно /или поне на мен не/ как точно се е оправил.
Дай де!gr_kanev написа:...Ако желаете, мога да дам няколко линка /естествено са на руски/ да видите братята руснаци как се борят с проблема...
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot], madmen, svetoslav2002 и 53 госта