Здравейте, имам пасат Б3 91 година РП мотора 1.8 моно инжекция и ми трябва малко помощ. Вчера ми се измъкна шарнирния болт на предно дясно колело и закъсах по_средата на улицата, докато я преместя за да освободя платното ми се измъкна и полуоската. Вкарах полуоската, наместих и шарнирния болт, обаче не искат да се задвижат колелата. Няма никъде счупено, каретата са здрави, най-вероятно не съм наместил полуоската правилно. Ще можете ли да помогнете да кажете как се намества полуоската, че да си задвижа колелата ? Благодаря предварително !
Здравейте имам пасат Б3 91 година РП мотора 1.8 моно инжексия и ми трябва малко помош вчера ми се измъкна шарнирния болт на предно дясно колело и закусах посредата на улицата и докато я преместя за да освободя платното ми се измъкна и полуоската вкарах полуоската наместих и шарнирния болт обаче не иската да се задвижат колета няма никаде счупено каретата са здрави най веройтно не сам наместил полуооската правилно ще можете ли да помогнете да кажете как се намиста полуоската че да си задввижа колелата ? Благодаря предварително !
Пасат Б3 91 RP полуоска