Хора имам следният проблем и не мога да го реша. Колата по документи ми се води септември 97-ма. Мисля, че се води пасат 4-ка.Трябват ми 4ри нови диска и накладки за нея, но навсякъде ми казват различна информация относно това кои дискове са за моята кола. Някой може ли да ми каже кои са и как се водят тези дискове. В смисъл някакво специално обозначение за да отида да си ги купя. В документите на колата първите три букви на мотора са AFN, а под казанчето за спирачна течност пише Lucas. Благодаря Ви предварително за съдействието
мне-5ица се води. mod edit: vaskoto1
Проблам с дисковете на passat 97-ma 1.9 TDi
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
проблеми от тоя род често възникват с продавачите на части които работят "по каталог"(любимата ми фраза), и направо си не знаят какво продават...
решението е просто-свалят се старите части и се ходи на пазар с тях...
знам че звучи идиотски но... "по каталог" излизат 16 разновидности, ние не можем да кажем коя е вашата, донесете стария...-сигурно си се наслушал.
знам че звучи идиотски но... "по каталог" излизат 16 разновидности, ние не можем да кажем коя е вашата, донесете стария...-сигурно си се наслушал.

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoto1 написа:проблеми от тоя род често възникват с продавачите на части които работят "по каталог"(любимата ми фраза), и направо си не знаят какво продават...
Брей какъв еднакъв съвет дадохме