Не иска да запали не върти
- monkataaaaaa
- Автомобил:
- Двигател:
Не иска да запали не върти
Здравейте имам следния проблем аман вече от проблеми снощи запалих пасатора всичко нормално ...небеше пален 5 дена 1.8моно 89г РП мотор. Карах загасих го няколко пъти запали си всичко нормално и в един момент неиска да запали дори да завърти чува се само едно щракване(цък-цък) когато завъртя ключа и толкова като я бутна запалва от рас някакви идеи ?
- offside
- Автомобил: Passat B5 1997
- Двигател: 1.8 20v ADR
Re: Не иска да запали не върти
Първото което ми идва на ум е акумулатор! Случвало ми се е на служебна кола да я карам цял ден и в един момент да го направи същия номер, като тогава и дума не дадох да става за батерия, заради което за малко да разглобим стартера за ремонт
Съветвам те да пробваш с подаване на ток или сложи друг акумулатор за тест с него. Ако пак го прави провери дали няма ръжда по връзките на кабелите към и от стартера или някое кабелче не се е откачило случайно. Успех и дано да е нещо леко
Поздрави!

Съветвам те да пробваш с подаване на ток или сложи друг акумулатор за тест с него. Ако пак го прави провери дали няма ръжда по връзките на кабелите към и от стартера или някое кабелче не се е откачило случайно. Успех и дано да е нещо леко

Поздрави!
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
като тръгнеш да я палиш,ако ти гаснат светлините на таблото или е акумулатор или са се окислили клемите на акумулатора,,ако пък не угаснат светлините по таблото развиваш стрягаш бебелия кабел дето отива до стартека,ако пак не запали стартера е за ремонт.
- Presli82
- Автомобил: Volkswagen Passat b2
- Двигател: diesel
- Контакти:
Най вероятно четки на стартера.