пасат комби -Б4 ,95 заменяемост на тампони заден мост синхро

Техническа и сервизна информация за Passat
boneti69
Автомобил:
Двигател:

пасат комби -Б4 ,95 заменяемост на тампони заден мост синхро

Мнениеот boneti69 » Чет 25 окт 2012 18:48

Здравейте колеги,
имам пасат комби -Б4 ,95г. синхро
от скоро ми потропва тампон на моста отзад.няма лошо но......
цената !!!! ах цената scare .
Само в Юнитрейд ги има тези тампони и са 120 лв. за една бройка ( а те са 4 бр. по два от ляво и два от дясно.Та да питам ,някой ако е имал подобен проблем дали са заменими с други по евтини.
ако пък някой има точните размери мога да ги поръчам от един цех за гумени изделия.
Поздрави

vw67
Автомобил:
Двигател:

Re: пасат комби -Б4 ,95 заменяемост на тампони заден мост синхро

Мнениеот vw67 » Съб 03 ное 2012 17:50

има ли развитие ?

boneti69
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boneti69 » Пон 05 ное 2012 21:25

ми няма развитие.явно никой не е имал такъв проблем :).все още събирам мнения от тук от там.

ceciman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ceciman » Съб 15 дек 2012 11:13

Здравей колега.Моят пасат не е синхро и не сем сигурен до колко има разлика в тампоните,но аз си взех от евро07.Най-евтините на итн и още нямям отзиви,но са по 10лв/бр.Надявам се да съм бил полезен.

Потребителски аватар
Jovany
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovany » Съб 15 дек 2012 20:32

Няма как да поръчаш единични бройки за изработка. Матрицата е много скъпа няма как да стане.
Търси си неоригинални някакви.
Или си ги поръчай от чужбина някъде

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Съб 15 дек 2012 21:05

ceciman написа:Здравей колега.Моят пасат не е синхро и не сем сигурен до колко има разлика в тампоните,но аз си взех от евро07.Най-евтините на итн и още нямям отзиви,но са по 10лв/бр.Надявам се да съм бил полезен.

Нищо общо нямат тези на синхрото с тези на обикновения мост.
Когато аз взех синхрото, продавача каза, че се били разбили и ги бил сменил наскоро.Не могъл да намери евтини такива,както и ти явно не си успял и накрая му били направили някъде за около 300лв к-т за двата носача, само че забравих къде каза, че са му ги направили (не беше в София) :banghead:
Аз търсих да видя,за да знам един ден, като се разбият пак - неоригинални никой не прави - Febi,Swag,Lemfiorder,Itn,Meyle,Ruville,Moog,Topran...никой не ги предлага...От чужбина намерих само в Германия, само оригинални, цената беше колкото са тук в Порше, ама в Евро :D

Потребителски аватар
sonaris
Автомобил: VW Passat B4 Syncro
Двигател: ADY
Контакти:

Мнениеот sonaris » Сря 02 яну 2013 2:15

Аз съм Комби синхро. Не знам дали съм ги сменял. Един чужденец ме блъсна много странно на заден в задната гума. Носача удържа удара и се беше изкривил. Това тази Пролет ремонта беше към 2200 тотал. Но доста неща подмених. Включително и задния диференциал. Ще погледа в книжата и ще пиша. Но все повече се убеждавам че части трябва да се вземат от Германия. Не че е 100% гаранция но Тампоните на макферсона просто ги нямам за нищо. Най много ми издържат 3500км. В тоя скъпия ремонт смених и предни амортисьори с идеята че може би проблема е в тях. Голяма грешка. Монро "рефлекс не знам си кво си" амортисьори от ТехКо изкараха 6 месеца. Сега пак са за смяна. И от Германия ще си взема. Просто ми писна да съм касичка. Карам не по малко от 100км на ден. За мен това си е много.
Ще пиша.

Върни се в “Passat”