Та идеята ми е да си сменя стандартното осветление с диоди (LED), а под "осветление" имам предвид:
- плафоните в колата (отпред, отзад), габаритите (отпред, отзад), стоповете, осветяване задна скорост, номер, багажник, жабката.
Да, разгледах и видях, че има и други теми, но все още не мога да направя правилния избор. Имало различни видове диоди (за тази цел), били с различен брой диоди и т.н. (не съм наясно с диодите, казвам си го отсега

Фарове - DEPO с лупа
Стопове - Заводските
Дайте мнение за това кой диод е по-добре и къде да се сложи, нали има различни W и според това колко осветяват? Не искам като сложа на някой плафон и като го светна да е по-светло от дневна светлина, а да бъде ненатрапчива светлина която няма да дразни очите с яркостта си! Как биха изглеждали стоповете и габарите отзад, по-добре ли ще светят, по-слабо/силно ли, също така за задната скорост? Светлините над номера с какъв диод трябва да са, снощи видях такова осветление на номера, че късите ми сигурно светят по-слабо

Какви модел/вид диод трябва и къде да се сложи, с каква сила на осветявне да бъде той? Ако може да прикачите снимки към вече модифициран автомобил с определен от вас диод!
Thanks