Колеги, днес се сдобих с Темпомат за моят пасат 1,8Т 2001 и даже го монтирах като беше голяма мъка :) Не е нужно мисля да описавам кое как става , темата е достатъчно подробна и по скоро искам да споделя какво стана след монтажа.

Тръгвам аз от вкъщи и след 50 метра светна ESP на таблото и колата взе да намалява скоростта. Аз не съм вдигнал и 20 км /ч но тя спора все едно превърта някое от колелата. УЖАСТ!!!!!! Изключих ESP от бутона и продължих.....ноооооооооо...започна да свети постоянно и ABS та даже и сигнала за ръчната .

Е не е истина! Всичко проверих да не би някой кабел нещо незнам си какво и пак....няма промяна! Включих кабела за да видя какви грешки са се натрупали и ето резултата:
Saturday, 10 August 2013, 19:55:37:0
VCDS-Lite Version: Release 1.0
Control Module Part Number: 8D0 907 389 D
Component and/or Version: ABS/ESP front D46
Software Coding: 04275
Work Shop Code: WSC 00028
2 Faults Found:
01486 - System Function Test Activated
35-00 - -
00778 - Steering Angle Sensor (G85)
37-10 - Faulty - Intermittent
И няма триене тъкмо изтрия и пак се появят.
Иначе тествах темпомата.........е голям кеф наистина! Заслужава си и загубеното време и парите. пробвах го на магистралата до Перник и нямам забележки. Ускорява се и намалява като по часовник с такава точност.
Има ли някой който е закъсвал с такъв проблем и с тия грешки какво да търся?
Видях в нета че може би става въпрос за сензора който е под волана точно. Да не би там да съм сбъркал нещо или знам ли?
Благодаря на всички които са отделили време да прочетат това което съм написал и могат да помогнат!