благодаря предварително
В4 комби`94г. оригинална резервна гума - има ли смисъл
В4 комби`94г. оригинална резервна гума - има ли смисъл
може ли някой да ми каже има ли смисъл да си държа оригиналната резервна гуми. не е ли по-добре да си сложа нормална, разбрах, че се събирали на мястото. става въпрос за В4 комби`94г.
благодаря предварително
благодаря предварително
Re: оригинална резервна гума - има ли смисъл
Какво ще рече "оригинлна" и "стандартна" при мен си е с така наречената нормална и си е оригинално така, доколкото знам тези за колело дето са ги има само при голфовете поне аз пасат с такава не съм виждал
pas1.8mi написа:Доколкото знам "оригиналната" резервна гума си е тънката(патерица).Всички Пассати,които съм виждал са така.Мястото на резервната гума е направено така,че ако спукаш гума(нормално широката) да можеш да си я прибереш пак там.
И предишният и сегашният ми пасат са с нормална гума. Предположих че е така стандартно , а не с "патерица". Не е нормално от гледна точка на размера на автомобила, да е с "патерицата", а това дето го казваш с мястото няма логика, като има място защо да не е с нормална гума все пак.
-
BatGoro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Предполагам pas1.8mi има предвид, че на производителя разходите са му по-малки като слага фабрично патерица 
Иначе да не се налага де, ама аз съм се прибирал от Севлиево до София една нощ с "патерица", и за щастие нямах проблем. До 80-90км колата се държеше прилично (Пасат комби, задна лява гума беше)
Иначе да не се налага де, ама аз съм се прибирал от Севлиево до София една нощ с "патерица", и за щастие нямах проблем. До 80-90км колата се държеше прилично (Пасат комби, задна лява гума беше)
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Извинявай,колега!С предния си пост се опитах да се обоснова пред колегата bobidi,защо според мен, производителя е сложил "патерицата".Естествено,че с нормалната резервна гума си гарантираш спокойно и безпрепятствено пристигане до гумаджийницата.
П.П Докато съм писал отговор,BatGoro ме е изпреварил.
П.П Докато съм писал отговор,BatGoro ме е изпреварил.
Последна промяна от pas1.8mi на Чет 16 мар 2006 16:54, променено общо 1 път.
- alien1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съгласен съм, че една нормална гума за резервна,с размерите на останалите гуми дава едно по-голямо спокойствие на пътя ама все пак гума не се пука толкова често/ Да не дава Господ/. А и ако като при мен газовата бутилка ти е на мястото на резервната гума предпочитам тоя "малкия жълтур" да ми се подмятква в багажника отколкото една нормална гума. Заема по-малко място не за друго.