Здравейте колеги, аз като скорошен притежател на пасат b5.5 1.9TDI имам малък (надявам с да е малък) проблем. След доста ровене из форумите не отркрих нищо за моя проблем и за това създавам нова тема. Моля да бъда извинен ако не е мястото в раздела.
Та по същество...
Имам проблем с шофиорката врата на пасата не отчита когато е отворена на таблото и не светва плафона, когато работи колата от време на време премигва самия плафон за моменти по някога доста често. Лампата на вратата която е отдолу при отворена врата си свети.
Също така и не работят бутоните за ел. стъклата иначе по отделно на другите врати стъклата си работят.
Централното от дистанционното не заключва шофиорската врата и трябва да я заключвам с ключа. Бутончето което е вътре за закл./откл. работи и само заключва шофиорката врата.
Първноначалното ми мнение беше, че има прекъснати кабели. Отворих мекаа връзка на вратата имаше наранена изолация на някои но не и прекъснати. Увих ги с изолирбанд за сега. Замерих червено/бяло и кафяво (които са по дебели) които съответно мисля, че са захранващи и има 12V. Свалих кората да прегледам вътре но няма прекъсвания и наранявания. Проверих и всички бушони са здрави.
...Та може ли някой да ме насочи къде да търся или нещо бодобно...
Не съм я закачал колата на VAG-COM понеже нямам кабел все още.
Благодаря предварително...
пасат б5.5 проблем с врата, ел. стъкла и централно
- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
Re: проблем с врата и ел. стъкла и цнтрално на пасат б5.5
Явно това си пропуснал,няколко теми под твоята е
viewtopic.php?f=6&t=23478
пуканки и четеш.....после реагираш,варианти няколко

viewtopic.php?f=6&t=23478
пуканки и четеш.....после реагираш,варианти няколко

- cnc-comp
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AWX
Re: проблем с врата и ел. стъкла и цнтрално на пасат б5.5
много благодаря, ще разгледам обстойно...