Колеги карам корадо и имам огромен проблем с шибидаха , който е същият като на пасатче Б3.
Копирам директно писаното в корадо раздела, защото там никой не ми отговори:
Здравейте колеги. От както свалях и качвах капака на люка имам доста голям проблем, който не мога да разгадая. Люка работи във всички опции, обаче когато влезне в купето назад( прибран) и натисна бутона, да се върне, първо вири задницата (все едно натискам опцията да се отвори само отзад) и след това тръгва да се връща обратно, като вече закачи веднъж задната част на капака в ръба на купето. В момента съм без тапицерия на тавана и не мога да разгадая защо ги прави тия номера. Водачи и т.н. са здрави. Моля ако някой е разглобявал такова нещо да помага с практически съвети.
Поздрави и приятни празници.

пасат б3 1990 проблем с шибидах
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: пасат б3 1990 проблем с шибидах
Не съм разглобявал но така както го описваш мисля че не ти работи някой краен изключвател,демек мисли си че вече е затворен и затова тръгва да се вдига...макар че задвижката по спомен е една и другото трябва да е механика.
Свали си ръководството за ремонт на пасат Б3,там е писано как се регулира неутралното положение,може да ти подскаже нещо.
Свали си ръководството за ремонт на пасат Б3,там е писано как се регулира неутралното положение,може да ти подскаже нещо.