пасат б3 1990 проблем с шибидах

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
tontoni
Автомобил:
Двигател:

пасат б3 1990 проблем с шибидах

Мнениеот tontoni » Пет 28 дек 2012 11:20

Колеги карам корадо и имам огромен проблем с шибидаха , който е същият като на пасатче Б3.
Копирам директно писаното в корадо раздела, защото там никой не ми отговори:

Здравейте колеги. От както свалях и качвах капака на люка имам доста голям проблем, който не мога да разгадая. Люка работи във всички опции, обаче когато влезне в купето назад( прибран) и натисна бутона, да се върне, първо вири задницата (все едно натискам опцията да се отвори само отзад) и след това тръгва да се връща обратно, като вече закачи веднъж задната част на капака в ръба на купето. В момента съм без тапицерия на тавана и не мога да разгадая защо ги прави тия номера. Водачи и т.н. са здрави. Моля ако някой е разглобявал такова нещо да помага с практически съвети.

Поздрави и приятни празници.

Петър Христов
Автомобил:
Двигател:

Re: пасат б3 1990 проблем с шибидах

Мнениеот Петър Христов » Сря 16 яну 2013 22:30

Не съм разглобявал но така както го описваш мисля че не ти работи някой краен изключвател,демек мисли си че вече е затворен и затова тръгва да се вдига...макар че задвижката по спомен е една и другото трябва да е механика.
Свали си ръководството за ремонт на пасат Б3,там е писано как се регулира неутралното положение,може да ти подскаже нещо.

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Re: пасат б3 1990 проблем с шибидах

Мнениеот Dpop » Пон 21 яну 2013 16:34

Върни се в “Passat”