VW PASSAT B5 как да разглобя сенника ?

Техническа и сервизна информация за Passat
toshuu
Автомобил:
Двигател:

VW PASSAT B5 как да разглобя сенника ?

Мнениеот toshuu » Съб 19 яну 2013 21:58

Здравейте колеги,

Захванал съм се да си сложа дисплей в сенника на шофьора и съм почти по средата на нещата, но искам да взема захранване от ключето за плафона. Но не ми е ясно как точно е оргазнизирано вътре и не искам да прецаквам допълнително сенника. Вчера мернах една тема във форума, за поставяне на дисплей, но днес не мога да я намеря и след дълго търсене реших да пусна темата.

Дали някой си е играл в този участък на колата? :!:

Благодаря предварително.
Прикачени файлове
DSCN6704.JPG

toshuu
Автомобил:
Двигател:

Re: VW PASSAT B5 1.9 TDI Как да разглобя сенникът?

Мнениеот toshuu » Чет 31 яну 2013 21:35

Здравейте,

Имах късмета да си намеря резервни сенници и си позволих, да разваля стария. Единственото неприятно е, че новия сенник е с друг цвят. Но това се забелязва само от вътре.

Това е модела на дисплея, който претъртя пълна промяна:

http://www.amazon.com/Subaru-Legacy-Rea ... CD+monitor

Искам да кажа няколко неща за огледалото, за хората които са решили да си правят подобно нещо. Та, пластмасовата рамка на огледалото е залепена за дънното на сенника и с леко подърпване от всяка страна - може да го изкарате. Кабелите за ключето имат аванс, така че ако сте по внимателни няма да има проблем. След като премахнах огледалото, и разкачих кабелите от ключето - ги издърпах, така че тунелчето да остане празно. По-късно през него прекарах абсолютно всички кабели - за захранването и видеото. За монитора издълбах дупка в сенника с пистолет за рязане на стиропор.

Ето и резултата:

2020_10151464454334307_255550016_n.jpg

Тука са малко снимки на разкостеният сенник:
photo.JPG

jj.jpeg

Върни се в “Passat”