Пасат б5 АДР 1.8 конденз по щеката за маслото
- crank1968
- Автомобил:
- Двигател:
Пасат б5 АДР 1.8 конденз по щеката за маслото
Имам конденз по щеката . Като отворя капачката на маслото нямам конденз . Друго какво мога да ви споделя ,а да първия път като я изкарах тая щека много трудно се изкара. Сега си я вадя както си искам,но и първия път като я извадих имаше конденз. Дано не меши вода и антифриз ,че ... Да се притеснявам ли или да си карам и да си свиркам. Карам я само градско.Съжалявам ако има подобна тема. Колата е Пасат б5 АДР 1.8 

- bangobango
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Re: Конденз по щеката за маслото? B5
Един познат с БМВ имаше подобен проблем. Караше я само градско студена за по 1-2 километра и изобщо не я разтриваше извън града и почти не му вдигаше температура. Не си спомням много добре, но се стигна до някакъв ремонт мисля, че по клапаните, но симптома беше конденз. Да не те вкарам във филм, но проучи при някой добър майстор.
- crank1968
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Конденз по щеката за маслото? B5
Благодаря за мнението, дано не е нещо сериозно. Сменяна е гарнитура на главата, но от миналият собственик. Колата върви добре, няма проблеми, но ще се ходи да се види от майстор, да каже мнение. Все пак, ако някой знае нещо по темата нека пише. Днес карах в града ,беше топличко изчаках колата да изстине и конденза го нямаше по щеката. Маслото не ми се вижда пресечено.Поздрави ! :)