Passat B5 огледала с различен извод

Техническа и сервизна информация за Passat
amadeusbg
Автомобил:
Двигател:

Passat B5 огледала с различен извод

Мнениеот amadeusbg » Пон 11 фев 2013 20:21

Здравейте,
поръчах си огледала (ел с подгряване) от един колега от форума, но когато тръгнах да ги слагам се оказа, че пасват, но куплунга е различен. Извода, който излиза от купето е по - широк и по - тесен, а другия на огледалото е тънък и дълъг. Също така забелязах, че кабелите не съвпадат едни с други (на новите огледала и на извода, излизащ от купето). Имам изводи от други огледала, понеже моите бяха счупени, но не знам как се снаждат и въобще какво мога да направя. Бихте ли ме насочили, ако е възможно да се направи или ако не поне към някой жичкаджия, който да помогне.

Поздрави

Потребителски аватар
Alex_Heat
Автомобил: Audi TT
Двигател: 1.8T

Re: Огледала с различен извод Passat B5

Мнениеот Alex_Heat » Вто 12 фев 2013 0:13

Преди повече от 3 години си спомням как сменях шофьорско огледало и новото което взехме беше с различна букса. Просто изрязахме буксата на старото и я сложихме на новото и всичко пасна. Ако не те притеснява това, то бих те посъветвал да го направиш, за да не си търсиш ново огледало.

amadeusbg
Автомобил:
Двигател:

Re: Passat B5 огледала с различен извод

Мнениеот amadeusbg » Вто 12 фев 2013 21:23

Проблемът е, че от едната страна са на 2 реда кабелите, а на другия извод са на 1. Така че това няма да помогне. На огледалото са на 1 ред, а на колата на 2 реда.

Поздрави

Върни се в “Passat”