Оригинална аларма-въпрос!
Оригинална аларма-въпрос!
Здравейте юнаци!Пасата ми е докаран от Италия с оригинална аларма със всичките и обемни датчици и тем подобни,но без дистанционно разбира се! Мояата е някаква скапана дето само пищи и тва е.Питането ми е дали има някъде да пригодят дистанционно за нея,евентуално къде,колко мънгизи и качествена ли е тая работа въобще?
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
niviat написа:Или по-добре да ти вземат паричките за нова аларма.
обичам наподготвените изказвания...
а поразмисли малко:
дистанционно-=схемата (айде,тва не е кой знае колко трудно), платки (има минимални изисквания на произвеждащите ги-количество), време...
къде според тебе му излиза колая? и колко по точно ще ти струва? и заслужава ли си да инвестираш 50-60 лева (може да дойде и отгоре) за 1 дистанционно? и тия платки дето са направени за тебе (виж по горе защо) компот ли да си ги вари тоя дето се е фанал на хорото? колко аларми има като твоята? недостатъчно...
една нова добра система с гаранционни условия, много екстри и сервиз за после се поставя за към 120 кинта (грубо цената на 2 дистанционни за старата ти)-кой мислиш ще се разправя с твоята 14 годишна аларма която един господ и стари баби знаят колко още ще живее? ще набуташ парички и като умре алармата ще се хапеш къде се не стигаш... и пак ще си сложиш нова... ама по нашенски-първо да минеме тънкана-няма как да стане "тънканата"
и още нещо-няма такова чудо като "оригинална аларма" завода производител поставя много рядко такива неща-повеето случаи са довграждани в италия на които пише ФВ и всички решават че е "оригинална"...
Отговора на Ваското ми хареса.
Значи все пак можело да се направи .Наистина доста добре обяснено , но идеята ми беше , че отиваш в сервиз , питаш и те отрязват - не става и толкоз , плащай за нова , плащай за стара че пречела , или бягай. В крайна сметка аз съм клиент , и идвам да си оставя парите, а пък в севриза ще ми обяснят различните варианти , различните цени и ще си преценя , и ще препоръчам сервиза и т. н.
Извинявам се на всички майстори който си обичат работата и уважават клиентите.А пък на Ваското ще му се обадя по нататък да ми смени алармата . Е ,ако не ми се сърди.
Значи все пак можело да се направи .Наистина доста добре обяснено , но идеята ми беше , че отиваш в сервиз , питаш и те отрязват - не става и толкоз , плащай за нова , плащай за стара че пречела , или бягай. В крайна сметка аз съм клиент , и идвам да си оставя парите, а пък в севриза ще ми обяснят различните варианти , различните цени и ще си преценя , и ще препоръчам сервиза и т. н.
Извинявам се на всички майстори който си обичат работата и уважават клиентите.А пък на Ваското ще му се обадя по нататък да ми смени алармата . Е ,ако не ми се сърди.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
къде прочете че ти се сърдя ве диване?
просто много такива въпроси има напоследък и все ги гледам-а да напиша нещо и все не ми се хваща-е сега ми дойде вдъхновението...
тва ще си го ползвам по натам за още такива въпроси...
пари за старата че пречи не би трябвало да взимат (поне така мисля аз).
професионалисти не се наемат-професионалисти се отглеждат-затва ги няма по сервизите.

просто много такива въпроси има напоследък и все ги гледам-а да напиша нещо и все не ми се хваща-е сега ми дойде вдъхновението...

тва ще си го ползвам по натам за още такива въпроси...

пари за старата че пречи не би трябвало да взимат (поне така мисля аз).
професионалисти не се наемат-професионалисти се отглеждат-затва ги няма по сервизите.

- dmitko
- Автомобил: Tiguan II 4Motion
- Двигател: CZEA 2016
Re: Оригинална аларма-въпрос!
Gendy написа: .....
И при мен беше същото - от Италия, "оригинална" аларма, сирена със собствено захранване, обемни датчици и т.н., но без дистанционното

Говорих насам-натам с хора, евентуално може да се накара да тръгне, но няма гаранция, че ще се обучи дистанционното и разни други такива, и всичко това на прекалено висока цена.
А както знаем в България не аларма а каското пази колата, така че за съжаление рано или късно ще трябва да се примириш с аларма с по-малко екстрички

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF