Оригинална аларма-въпрос!

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Gendy
Автомобил:
Двигател:

Оригинална аларма-въпрос!

Мнениеот Gendy » Чет 08 фев 2007 18:21

Здравейте юнаци!Пасата ми е докаран от Италия с оригинална аларма със всичките и обемни датчици и тем подобни,но без дистанционно разбира се! Мояата е някаква скапана дето само пищи и тва е.Питането ми е дали има някъде да пригодят дистанционно за нея,евентуално къде,колко мънгизи и качествена ли е тая работа въобще?

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Чет 08 фев 2007 18:33

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Чет 08 фев 2007 18:57

Колега за италиански аларни много трудно (почти невъзможно) може да се намери дистанционно.Смени си алармата има качествени и надеждни модели за които в случай на загуба може да си поръчаш ново дистанционно. :D

Потребителски аватар
niviat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niviat » Пет 09 фев 2007 11:16

И аз съм така , имам едно дистанционно , но искам да си направя второ ама всеки ме отпраща.Толкова ли е невъзможно ? Крадците не ги спира нищо , а "специалистите " по алармите не могат да ти направят едно дистанционно :?: Или по-добре да ти вземат паричките за нова аларма. :rocketwhore

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пет 09 фев 2007 13:58

niviat написа:Или по-добре да ти вземат паричките за нова аларма. :rocketwhore

обичам наподготвените изказвания...
а поразмисли малко:
дистанционно-=схемата (айде,тва не е кой знае колко трудно), платки (има минимални изисквания на произвеждащите ги-количество), време...
къде според тебе му излиза колая? и колко по точно ще ти струва? и заслужава ли си да инвестираш 50-60 лева (може да дойде и отгоре) за 1 дистанционно? и тия платки дето са направени за тебе (виж по горе защо) компот ли да си ги вари тоя дето се е фанал на хорото? колко аларми има като твоята? недостатъчно...
една нова добра система с гаранционни условия, много екстри и сервиз за после се поставя за към 120 кинта (грубо цената на 2 дистанционни за старата ти)-кой мислиш ще се разправя с твоята 14 годишна аларма която един господ и стари баби знаят колко още ще живее? ще набуташ парички и като умре алармата ще се хапеш къде се не стигаш... и пак ще си сложиш нова... ама по нашенски-първо да минеме тънкана-няма как да стане "тънканата"

и още нещо-няма такова чудо като "оригинална аларма" завода производител поставя много рядко такива неща-повеето случаи са довграждани в италия на които пише ФВ и всички решават че е "оригинална"...

Потребителски аватар
niviat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niviat » Пет 09 фев 2007 16:33

Отговора на Ваското ми хареса.
Значи все пак можело да се направи .Наистина доста добре обяснено , но идеята ми беше , че отиваш в сервиз , питаш и те отрязват - не става и толкоз , плащай за нова , плащай за стара че пречела , или бягай. В крайна сметка аз съм клиент , и идвам да си оставя парите, а пък в севриза ще ми обяснят различните варианти , различните цени и ще си преценя , и ще препоръчам сервиза и т. н.
Извинявам се на всички майстори който си обичат работата и уважават клиентите.А пък на Ваското ще му се обадя по нататък да ми смени алармата . Е ,ако не ми се сърди.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пет 09 фев 2007 16:55

къде прочете че ти се сърдя ве диване? 8) :D
просто много такива въпроси има напоследък и все ги гледам-а да напиша нещо и все не ми се хваща-е сега ми дойде вдъхновението...mhihi
тва ще си го ползвам по натам за още такива въпроси... :twisted:

пари за старата че пречи не би трябвало да взимат (поне така мисля аз).
професионалисти не се наемат-професионалисти се отглеждат-затва ги няма по сервизите. :wink:

Потребителски аватар
dmitko
Автомобил: Tiguan II 4Motion
Двигател: CZEA 2016

Re: Оригинална аларма-въпрос!

Мнениеот dmitko » Пет 09 фев 2007 20:21

Gendy написа: .....

И при мен беше същото - от Италия, "оригинална" аларма, сирена със собствено захранване, обемни датчици и т.н., но без дистанционното :cry:
Говорих насам-натам с хора, евентуално може да се накара да тръгне, но няма гаранция, че ще се обучи дистанционното и разни други такива, и всичко това на прекалено висока цена.
А както знаем в България не аларма а каското пази колата, така че за съжаление рано или късно ще трябва да се примириш с аларма с по-малко екстрички :wink:

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пет 09 фев 2007 21:14

Защо да се примирява със аларма без екстри жземи си МАК УЛТРА като се нагласят програмируемите функции я чуваш само когато трябва а не за щяло и нещяло :!: :D

Върни се в “Passat”