passat b4 1996г. реле Siemens v23078-c1002-a303

Техническа и сервизна информация за Passat
juliander
Автомобил:
Двигател:

passat b4 1996г. реле Siemens v23078-c1002-a303

Мнениеот juliander » Вто 26 фев 2013 12:28

Колеги, казусът е следния: колата е passat b4 1996г.Имах проблем с ел.машинката за стъклото на дясната врата.Работеше когато си поиска.Уж проверих всички кабели и реших че проблема е в моторчето и електронния блок към него.Разглобих всичко проверих мотора-работи. Презапоих всички спойки по електронния блок и отново без резултат.Не знам защо , но реших ,че проблема е в релето ,което е запоено в самата платка. Махнах релето с цел да видя ,какво му е състоянието и при разглобяването му разказах играта. Релето е двойно с две работни намотки. Възстанових схемата с две единични релета. Прозореца пак не тръгна. Зарових се по обстойно по кабеляците от вратата към купето и с ужас установих ,че проблема от самото начало е бил там. Та сега мноого ме е яд че си прецаках реленцето. Искам да го възстановя ,но никъде не откривам такива. Молбата ми е колеги ако някой знае ,къде мога да си купя такова ,или има изостанал неработещ мотор ,но с електронен блок(и прецакан става може да е читаво релето) да драсне едно съобщение или направо да ми звънне .Релето е Siemens V23078-c1002-A303. Тел. ми е 0887 532 729-Юли.

Върни се в “Passat”