Пасат 5.5 комби проблем с багажника
-
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Пасат 5.5 комби проблем с багажника
Здравейте колеги от скоро съм собственик на пасат 5.5 2002г комби обаче имам проблем и то и аз незнам с централното ли с багажника ли ,моля ако можете да ми помогнете .та проблема е следния багажника не се отваря от никаде нито от копчето на дистанционното, нито от копчето на вратата, нито като отключа колата с централното,единствено се отваря отзаде от бравата на самия багажник с ключа .искам да попитам и за централното та като отключвам колата от дистанционното се отключва само моята врата,трчбва да натисна още веднъж че да се отворят всички врати но багажника така си и остава заключен помогнете моля :)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с багажника пасат 5.5 комби
На Б5 има възможност да заключиш механично с ключа по 2 начина-в едното положение(наляво или на дясно-не помня) като заключиш-после с дистанционното отваря 4те врати и багажника.В другото положение-само четирите врати,багажника остава заключен.
На Б5 няма копче на вратата,като на Б5.5,не съм сигурен дали ще стане горното,но пробвай.
На Б5 няма копче на вратата,като на Б5.5,не съм сигурен дали ще стане горното,но пробвай.
- mccoy
- Автомобил: HONDA CRV III 2.2 I-CTDI
- Двигател: N22A2
често срещан проблем е прекъснат кабел във снопа меду вратата и купето
-
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
как ли не въртях ключа колега нестава и нестава от никаде само единствено с ключа се отваря а работеше като взех колата това стана преди 1 седмица затворих и после край
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сори, че се намесвам извън темата. Необходимо ли е да се помага на измамници? Те се гаврят с нас, ние им помагаме. 

-
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
колега кво да ти кажа никой не се гаври с вас,всичко стана заради едни джанти който пратих на колега по еконт а те се оказаха реплика и от там тръгна цялата работа не всички са разбирачи като теб :)
Последна промяна от gr_kanev на Чет 28 фев 2013 16:52, променено общо 1 път.
Причина: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=12827&start=2
Причина: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=12827&start=2