Здр здобих се и аз с един пасат комби 91г 20 16в 9А мотор с аларма
Та денес ми се случи неприяатна случка тругвам да си върша аз задачките и осетих че ми свуршва горивото сипах един 10 кинта и тригвам в един момент колта започна да придурпва и забива муцуна с зор изминах наи много 2 километра огасна и до там неще да запали сипах и още 10лв гориво като казват ток има гориво има проверих една свещ има искра огледах за някоя букса да не се разместила едиствно на делкото буксата за датчика на хол ми е самнителна интерсното че като вкл алармата и после е изк калата припалва за секунда 2 и до там има няма час се мъчих стартера ту вартеше ту спираше но не мудно като на изтощтен акумолатор та проблема със сигорно е ел не сьм много в час с електриката но мисля че не е сероизно просто незнам от каде да почна да тьрся четох някоя др тема в форума
Та молбата ми е някои по навътре в материала да едно рамо или насока преди да съм почнал с ходене по муките и маистори които просто се опитват да одерат и малкото кожа кяато ми е останала не искама да обиждам маисторите като цяало но съм се налгледал и напатил на псевдо маистори и се понаучих заради тях малко или много да се оправяам с автомобилите сам по трудния начин
благодаряа за вниманието и се извиняавам за правописните решки
Б3 9А 2,0 16V 91 г. Угасна и не_ще да запали
Б3 9А 2,0 16V 91 г. Угасна и не_ще да запали
Последна промяна от bogiipl на Чет 21 фев 2013 22:08, променено общо 2 пъти.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: паста огасна и неще да запали

ако ти не се постараеш поне малко хората да разберат точно какво искаш да питаш-те няма за какво да се мъчат да ти помагат...
нищо не ти разбирам от писанията...

- milen_1975
- Автомобил: VW Passat Variant B4
- Двигател: 1.8 ABS 1993
Re: паста огасна и неще да запали
vaskoto1 написа::negramotno
ако ти не се постараеш поне малко хората да разберат точно какво искаш да питаш-те няма за какво да се мъчат да ти помагат...
нищо не ти разбирам от писанията...
Човека може да е чужденец

Re: Б3 9А 2,0 16V 91 г. Угасна и не_ще да запали

добре ще задам вапроса така става вапрос за пасат с 9А мотор колата огасна като преди това започна да прекъсва и забива липса на мощност като така изманиа около 2 кл огасна и до там по някои път се опитва да запали но само секунда две и тишина единственото което направих смених пакета пробвах на първи целидар дали има ток на свеща има помпата се чува да работи на дебитомера на входната траба отвъртях плисна бензин доста бензин има 10 литра идеи какво може да е и как и какво да проверя преди да копувам каквото и да е а колата има и аларма
локваите я или е изтрите или за коша явно няма кои да ми помогне както и да 

Твоя пасат има две бензинови помпи- една в резервоара и втора, за високо налягане, извън резервоара, пред задното дясно колело. Там е и бензиновия филтър. Провери дали работи втората. Има обаче вероятност тя да върти и подава бензин, но налягането му да е малко - а трябва да е около 6,5 бара(атм.) Има начин да се провери какво е налягането, но не става по Нета
- трябват уреди .
Ако се навиваш да я оправяш сам, най-добре е да вземеш втора ръка помпа с уговорка да я върнеш, ако не е в нея проблема.
Също и филтъра трябва да смениш - от него трябва да започнеш всъщност. Ако нямаш канал или други съоръжения, тези дребни ремонти стават голям екшън.

Ако се навиваш да я оправяш сам, най-добре е да вземеш втора ръка помпа с уговорка да я върнеш, ако не е в нея проблема.
Също и филтъра трябва да смениш - от него трябва да започнеш всъщност. Ако нямаш канал или други съоръжения, тези дребни ремонти стават голям екшън.
благодаря просто тези дни нямам време за нея но тез дни я прекарвам пред нас и я почвам и аз мислех от там да почна напред по реда само трябва на работа да си направя един щуцер за да мога да го закaча манометар на пробката за проверка на нялагането на главата на инжекциона
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Тя помпата може да е на 6 бара,въпроса е при инжекторите какво трябва да замери?Мисля,че на половина-3 и нещо.
Свалих бензиновата помпа от резервоара, подобна е на тази, с малки разлики. Работи поне на слух нормално, нямаше много боклуци на цедката и приемливо. Това за какво служи - на него има гумени уплътнения, които са се разяли; на мен ми прилича като клапан, или изравнител, или пък връща излишното гориво пак в резервоара.
bogiipl написа:въпроса е при инжекторите какво трябва да замери
При дюзите не е необходимо да мери. Ако има уред и накрайници, мери се на механичния разпределител. Иначе дюзите отварят при налягане между 3,7 и 4,8 бара.
Тази определено работи, щом има бензин при разпределителя(дебитомера).bogiipl написа:свалих бензиновата помпа от резевоара
та маи останових проблема това което съм оградил на снимката изпалняава ролята на мека врузка или танпон на помпата бешe разложило и вместо да подкачва гориво към външната помпа изтича пак в резервоара
та вапроса ми е дали се продава като резервна част а също и уплатнението на гарловина кадето се поставя помпата
Момчета колата запали
смених този танапон с маркуч и проблема се реши но 100 процента тези дни ще сменя и филтура имам малко ядове с пакета не иска да се намести като го извадя пали без проблем а като го сложа на място не иска нещо неще да се намести и не иска да запали през секрата на ключа или да му боцна един старт бутон и да се ядосвам с наместване
Благодаря на хората които се отзоваха
та вапроса ми е дали се продава като резервна част а също и уплатнението на гарловина кадето се поставя помпата
Момчета колата запали

Благодаря на хората които се отзоваха