Здравейте, имам проблем със събиране на вода зад пасажерското място, уплътненията на вратите са ОК, тавана е сух,неразбирам от къде влиза тази вода. кажете моля ви.
e-mail: stefan_nacev@abv.bg

Пасат 5 комби вода в купето
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: вода в купето Пасат 5 комби
погледни от преде кадето е акомуатора по принцип там се сабира вода има една тапа от долу но се запу6ва и незнам по какви пти6та стига до задната седалка(пода)
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: вода в купето
Pako-89 написа:Кажи каква е колата колега
Виж заглавието!
пасат Б5 комби
и аз го имам тоз проблем на същото място(т.е. под задната дясна постелка).и не ми се вярва водата дет се сабира под акумулатора да стига до там, даже е невъзможно щото съм го отпушвал няколко пъти и знам каде се стича.
Та аз се огледах за някакви дупки или тапи отдолу в купето но не открих
и аз го имам тоз проблем на същото място(т.е. под задната дясна постелка).и не ми се вярва водата дет се сабира под акумулатора да стига до там, даже е невъзможно щото съм го отпушвал няколко пъти и знам каде се стича.
- gicho76
- Автомобил: VW Golf VI Variant
- Двигател: 1600 tdi CAYC
MeMo13 написа:пасат Б5 комби
грешиш и за двете

от акумулторния отсег през гарнитурата на компютъра стига точно до под мокета на задната седалка, аз защото се направих на умен за да направя по-голям канал за оттичане на водата подложиш една втулка 3-4мм под компютъра и изобщо незнаех че било кухо под копютъра и се уплътнявало с гарнитура, и разбира се разбрах веднага защото реших да измия колата и познай

РЕШЕНИЕ: сваляте капака на черната кутия на компютъра /задния болт(гайка) се развива през пластмасата на чистачките има кръгъл отвор с капаче/, после потърсете долу в двата задни края още две гайки, отвивате и тях (те стягат гарнитурата и я притискат към купето), обръщате кутията с главата на долу и сте готови за работа - почистване леглата на гарнитурата, както и самата нея, мазане обилно със силикон и сглобяване по обратния ред.

Аз имах същия проблем оказа се запушени отводнителни отвори при акумулатора, от листа и тн......Беше ми наводнил под тапицерията на пода всичко кабелите бяха дали накъсо абе......си еб...ло мамата.