Б5 лаистни от Б5.5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Б5 лаистни от Б5.5
Здравеите искам да ви попитам как са захванати хром лаисните около страни4ните прозорци на паасат б5,5 и дали тези лаисни от пассат б5,5 стават без проблем на пассат б5 :)
- lusko_vabel
- Автомобил: Vw Passat B5 1.9 TDI
- Двигател: AFN
- Контакти:
Re: Б5 лаистни от Б5.5
И аз съм много навит за едни такива лайснички.Тези които са на самите врати на уплатненията според мен могат да се залепят с някакво лепило капчица, силикон и т.н.Но ме интересува тези които са на колонката как се поставят.Ще следя тази тема с интерес за да разбера как мога и аз да си разкрася малко колицата. :) 

-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1999
не е лоша идеята. Жена ми искаше такъв пасат само заради лайстните, ами й обясних, че разликата е няколко хилки 

-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AHL 1997
Определено ще има разлика и аз си го мислех един път когато беше спрян 5.5 до моята 5-ца и как се набиват на очи и създават усещане за класа и стил и според мен особено когато се затъмнят прозорците така, че и аз много ще се радвам ако някой го е правил да сподели как точно или някой ако се заеме с този ''ъпгрейт'' :)
- lusko_vabel
- Автомобил: Vw Passat B5 1.9 TDI
- Двигател: AFN
- Контакти:
Аз си исках Б5, но лаисните наистина съм много навит за тях, и мисля скоро да се заема с тях.