б5 предна седалка сваляне
-
- Автомобил:
- Двигател:
б5 предна седалка сваляне
здравейте колеги,искам да разбера как се сваля предната седалка на б5,че пробвах с търсачката да намеря някоя тема ,но неуспях,а мисля ,че съм срещал нещо подобно.Има ли някоя тънкост,знам за кабела на аербега,като се свалят клемите на акумулатора,нали неможе да се задейства? Благодаря за отговорите.
- sigman
- Автомобил: BMW
- Двигател:
Re: седалка на б5
..седалката на пасат б5 се държи на 2 бр 8мм шпилки които се намират под едно капаче...за да се открие необходимия достъп седалката трябва да се изтегли максимално назад и надолу и капачето е точно по средата отпред..отвиваш двете гайки с ключ 13 издърпвеш седалката леко напред за да излезне от шпилките и щом излезе я вадиш по посока на задната седалка т.е назад..мисля също че от задната страна на водачите имаше по едно капаче но в повечето коли го няма ,но ти провери ...
...Успех..
...Жив и здрав..
...пп не е нужно да откачаш акумулатора,но докато е демонтирана седалката не давай контакт защото ,ще ти светне лампата на въздушната възглавница и после ще трябва да чистиш грешката което ще ти струва 20 пари ,а е по добре да ги дадеш за
...Успех..
...Жив и здрав..
...пп не е нужно да откачаш акумулатора,но докато е демонтирана седалката не давай контакт защото ,ще ти светне лампата на въздушната възглавница и после ще трябва да чистиш грешката което ще ти струва 20 пари ,а е по добре да ги дадеш за

-
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря колега,за бързия отговор. 

- sigman
- Автомобил: BMW
- Двигател:
....Mоля!!!!! 

- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
А някой може ли да ми каже,как се махат задните седалки на Б5 комби ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Задната седалка ,се сваля с дърпане нагоре и постепенно,подхващаш я от края и дърпаш,но ако не се лъжа имаше две гайки,някъде в горния край,а за облегалките под седалката,трябва да има планки,които да ги държат.
-
- Автомобил:
- Двигател:
feikot написа:А някой може ли да ми каже,как се махат задните седалки на Б5 комби ?
Здрасти колега!
Вдигаш седалката нагоре и напред,опира в предните облегалки на седалките.Всяка от двете половинки на седалката е по на две пантички със щифт.Избиваш щифтовете,излизат много лесно и готово.
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
мерси,ще пробвам
Здравейте,
аз пък имам проблем от известно време с шофьорската седалка започна много да ми убива на кръста има някакви жици или телове които успявам да напипам като бръкна зад средната кора на облегалката. Някой може ли да помогне със съвет как да процедирам, можеби да хода на тапицер или? Просто вече е непоносимо и трябва да си реша проблема:)
аз пък имам проблем от известно време с шофьорската седалка започна много да ми убива на кръста има някакви жици или телове които успявам да напипам като бръкна зад средната кора на облегалката. Някой може ли да помогне със съвет как да процедирам, можеби да хода на тапицер или? Просто вече е непоносимо и трябва да си реша проблема:)