ВЪПРОС ОТНОСНО МАСЛОТО НА ПАСАТ 98г
ВЪПРОС ОТНОСНО МАСЛОТО НА ПАСАТ 98г
отскоро имам пасат 1.9 TDI автоматик произведен 1998г /това какво значи Б4 или Б5, още не съм научил тая номерация/ и досега го карам с 10W-40, но ми казаха че трябвало да слагам 5W-40. моля кажете и колко масло би трябвало да събира. майсторите ми казаха, че събрало 5л, ама на мен не ми се вярва. извинете ако повтарям вече зададен въпрос[/url]
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Не става много ясно, ама най вероятно питаш за вместимостта на картера на двигателя, а не на скоростната кутия /която при мен събира 5 литра/. При мен за двигателя дават 4 литра, толкова отива за смяната. Освен това какво точно да е маслото го пише в доста теми, поразтърси се, има една точно за това какви са свойствата на различните масла според означението. В книжката трябва също да го има като указание. Успех

Погледни тук, а също така и тук
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
По всичко, което todorid пише в питанията си, разбирам че става въпрос за маслото в двигателя. Ето една подобна тема .
Ако след прочитане на тази, и други подобни теми за масло (които са сигурно стотици), има още неизяснени въпроси, нека да ги видим. (т.3 от правилата - това вдясно дето стои, докато пишете мнението си).
Успех !
Ако след прочитане на тази, и други подобни теми за масло (които са сигурно стотици), има още неизяснени въпроси, нека да ги видим. (т.3 от правилата - това вдясно дето стои, докато пишете мнението си).
Успех !