Привет.Тъй като ми се налага често да пускам аварийните светлини,а бутона е на много кофти място (а именно на самия волан) искам да сложа бутон под касетофона, за да не правя гимнастики докато пусна аварийните.Някой някакви идеи?
Колата е Б4 96г 1.9 ТДИ.
B4 удобен бутон за аварийните светлини
Re: удобен бутон за аварийните светлини B4
Не използвай аварийните не по предназначение! Ще те засърби на неприятно място.
Не разваляй хубавия автомобил!

Не разваляй хубавия автомобил!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако често аварираш, време е да си ремонтираш колата или да я смениш.nebeto написа:Привет.Тъй като ми се налага често да пускам аварийните светлини ...
Сега сериозно - спокойно можеш да оцелееш и без да използваш аварийните. Ако имаш затруднения, на разположение съм и ще ти покажа как става.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Бутон от транспортер 96-98 год. пасва перфектно
-
- Автомобил:
- Двигател:
Щом трябва да се фукаме 

- Asko VW
- Автомобил: VW Passat-B6 Variant
- Двигател: 2-0 TDI BMP 2006
От както съм взел колата (вече трета година) се чудя дали е възможно преместването на аварииките там (при мен двата леви бутона са празни - само декоративни капачета) и сега с радост установявам, че можело
. По принцип рядко използвам авариики, но в 80% от случаите е в екстремна ситуация (когато колите пред мен спрат рязко, по някаква причина и аз ги активирам за да предупредя задните, че става нещо и да не ми се товарят в багажника). За тези ситуации оригиналното място на бутона е изключително неудобно и свалянето долу, ще е доста практично решение.
И две въпросчета към колегата vladtod® :
Колега, защо имаш два бутона за подгрев на стъклата, да нямаш и на предното ?
И какво е това в дясно от пепелника (на мястото на запалката ?

И две въпросчета към колегата vladtod® :
Asko VW написа:И две въпросчета към колегата vladtod® :
Единия бутон включва това http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=22&t=361065&start=15
А другото е управление на ел. огледалата, тъй като не ползвам запалката съм я сложил най в дясно на нишата под бега.
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
Re: B4 удобен бутон за аварийните светлини
моите благодарности на съфорумниците ми с полезните идеи/мнения.Поразрових из нета и намерих това(втория коментар),пробвах и си работи както трябва.Решил съм докато намеря нужния бутон(за да стане красиво и както трябва) да използвам бутона за задния подгрев/така или така не го ползвам/.
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
Re: B4 удобен бутон за аварийните светлини
Който разбира от кабелаци да помага.
Интересува ме как мога да направя така,че да ми работят аварийните от направения от мен бутон без да се дава на контакт.
Какво съм направил аз:Най просто казано използваш бутона за подгрв на задния джам за да задействам едно реле,а котвичката на релето свързва кабелите за мигачите с импулсния(сигналния) кабел на релето за мигачите.
когато съм дал на контакт направения от мен бутон работи.
Интересува ме как мога да направя така,че да ми работят аварийните от направения от мен бутон без да се дава на контакт.
Какво съм направил аз:Най просто казано използваш бутона за подгрв на задния джам за да задействам едно реле,а котвичката на релето свързва кабелите за мигачите с импулсния(сигналния) кабел на релето за мигачите.
когато съм дал на контакт направения от мен бутон работи.