съединител -полудях
съединител -полудях
пасата ми е 92 година 16vл.както си карах така престанаха да ми влизат скоростите .педал имам обезвъздуших пак цялата система-не стана,занесох помпите на ремони-пак не стана,удължих буталото което натиска вилката-пак не стана,след като пак обезвъздуших-пак нне стана.така седя 10 минути качих се и започнаха да влизат.карах 1 час и я оставих,сутринта пак не влизат по едно време стана, пак изчезват.ПОЛУДЯХ
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Така до колкото разбирам колегата не е много запознат:
1.Защо си свалял и си ремонтирал помпите след като си имаш педал-горната помпа
2.Колата -съединителя и не е с жила,тези служат за включване както е посочил колегата Кънев,а самия модел е с горна и долна помпа.
3.Замислял ли си се за притискателния диск,т.е. скърца ли ти при натискане на педала на съединителя,ако скърца значи сменяй притискател, с феродов и лагер к-т.
Аз го имах същия проблем с включването на скоростите,но при мен този проблем беше само въпрос на време едно време,така че ако има нещо пиши
1.Защо си свалял и си ремонтирал помпите след като си имаш педал-горната помпа

2.Колата -съединителя и не е с жила,тези служат за включване както е посочил колегата Кънев,а самия модел е с горна и долна помпа.
3.Замислял ли си се за притискателния диск,т.е. скърца ли ти при натискане на педала на съединителя,ако скърца значи сменяй притискател, с феродов и лагер к-т.
Аз го имах същия проблем с включването на скоростите,но при мен този проблем беше само въпрос на време едно време,така че ако има нещо пиши

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
А гледал ли си тампони на двигател?
При мен е скъсан предния и като тръгна да включвам 1-ва примерно не винаги влиза понеже двигателя не седи съвсем както трябва.
Огледай да няма там някъде проблем,да няма някое разтегнато жило на скоростите (на Поло ми се е случвало от разтегнато жило не винаги да включва добре).
Успех!
При мен е скъсан предния и като тръгна да включвам 1-ва примерно не винаги влиза понеже двигателя не седи съвсем както трябва.
Огледай да няма там някъде проблем,да няма някое разтегнато жило на скоростите (на Поло ми се е случвало от разтегнато жило не винаги да включва добре).
Успех!