добавка за горивото
- BoboRace
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
добавка за горивото
здравейте, някои слагал ли е добавка към горивото за изчистване на дюзите и може ли да ми препоръчате някаква марка, Става въпрос за АЕБ 1.8 Т
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А ти с търсачката пробва ли? Теми за добавки бол...
Ето една от тях...
Ето една от тях...
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
STP засега върши работа за бензин. За печки не знам - да каже Смелия.
Aма той слага за по-сигурно по 2 наведнъж
И за по-добра миризма на изгорелите газове.
Aма той слага за по-сигурно по 2 наведнъж

И за по-добра миризма на изгорелите газове.
Последна промяна от kris11 на Пон 12 мар 2007 14:48, променено общо 1 път.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
BoboRace написа:май верно няма да се занимавам с глупости и да слагам добавки защото колата си върви екстра, ще покарам малко на кинитрон 100 или omv100
Правилно

- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сега си купих добавка "Prestone" за почистване на инжекциона. Ще я сипя след 1 седмица някаде като имам пари за пълен резервоар и ще напиша после какви са ми впечатленията. Добавката я взех от бензиностанция на Лукойл, беше най-скъпата 14.5 лв
Ако някои е ползвал такава нека каже преди да съм я сипал 

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
dokogolf написа:Сега си купих добавка "Prestone" за почистване на инжекциона. Ще я сипя след 1 седмица някаде като имам пари за пълен резервоар и ще напиша после какви са ми впечатленията. Добавката я взех от бензиностанция на Лукойл, беше най-скъпата 14.5 лв Ако някои е ползвал такава нека каже преди да съм я сипал.
Не е нужно да слагаш на пълен резервоар (даже не е препоръчително, според мен) - я си представи, че е някакъв боклук (дано не е де !) - ще си имаш цял резервоар за изхвърляне. По-добре сметни каква концентрация дават (въпреки че ме съмнява - на някои дават, че е за 1 резервоар. Да, ама има резервоари (40-50 л) и резервоари /60-70 л/ ), и я докарай горе-долу толкова.
Успех !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Абе с тия добавки.... После да няма "сдаде бензиновата помпа".
Ако все пак слагаш - веднага след като поизгориш бензина с добавката сменяй бензиновия филтър - много вероятно е добавката да е вдигнала разни лайна от резервоара и помпата, и те да са отишли в филтъра естествено. Не е зле и помпата да се погледне - и там обикновено има филтър - фина мрежичка - може да се е засрала от боклуците вдигнати от "вълшебната" добавка.

Ако все пак слагаш - веднага след като поизгориш бензина с добавката сменяй бензиновия филтър - много вероятно е добавката да е вдигнала разни лайна от резервоара и помпата, и те да са отишли в филтъра естествено. Не е зле и помпата да се погледне - и там обикновено има филтър - фина мрежичка - може да се е засрала от боклуците вдигнати от "вълшебната" добавка.