Свестен и добре снабден магазин с части за Пасат?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Свестен и добре снабден магазин с части за Пасат?

Мнениеот zfa159 » Вто 20 фев 2007 22:46

Здравейте пак,
съжалявам че амо задръствам страницата с толкова теми ама не виждам как да ги обединя в една като става дума за съвсем различни неща...
Та да си мина на въпроса....всеки ден намирам по нещо за сменяне на колата (плътнения на вратите,датчик за задна,разни други чаркове) ама където видя магазин за VW все нямат почти нищо.... :(
Откъде да си търся части,къде има добре снабдени магазини,където ако няма нещо може да си ги поръчам и т.н. (за София става дума).
Благодаря ви много предварително!

Потребителски аватар
megalodon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот megalodon » Вто 20 фев 2007 22:49

Аз съм най-доволен от Ауто+ . За каквото и да съм отишъл винаги го е имало в наличност. Може цените да не са най-евтините, но са нормални.

Потребителски аватар
zfa159
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Вто 20 фев 2007 22:50

Сега ще питам чичо Google какво ще ми каже за него и ще го посетя.
Благодаря!

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Вто 20 фев 2007 22:57

Не искам да правя реклама но каквото съм купил от НЕЛАС кв.Дървеница бл.48 е било качествено. Само за немски коли е магазина.

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Сря 21 фев 2007 0:57

megalodon написа:Аз съм най-доволен от Ауто+ . За каквото и да съм отишъл винаги го е имало в наличност. Може цените да не са най-евтините, но са нормални.

И аз съм на това мнение и в добавка мога да кажа частите са им на много добро качество.

Потребителски аватар
mafiota
Автомобил: Audi A6 C5
Двигател: APU

Мнениеот mafiota » Сря 21 фев 2007 7:36

Не е лош Ауто+, но онзи ден като ходих да питам за предните пампони на ДВГ-то, и продавача ми каза , че гумения не бил точно гумен, ама и тои имал малко масло вътре :lol: , нещо вземам да се замислям за тази верига магазаини , или по точни за кадрите им :roll:

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Сря 21 фев 2007 8:09

по точни за кадрите им Rolling Eyes

малко оффтопик : в случая какви са кадрите им ( и по точно как си проветряват устата ) слава богу няма значение - все пак , ако успее да се оправи с 3 те гардероба каталози и ти даде това което ти желаеш е все едно - няма да ти го монтират те , не е ли така ? :D просто трябва да си подготвен с малко теоретична информация и по възможност да си виждал това което търсиш ,,,, а то хора можещи в днешно време трудно се намират ... :lol:

Потребителски аватар
mafiota

Мнениеот mafiota » Сря 21 фев 2007 8:35

juve написа: просто трябва да си подготвен с малко теоретична информация и по възможност да си виждал това което търсиш ,,,, а то хора можещи в днешно време трудно се намират ... :lol:

Бих казал и да си малко наполовина майстор :lol: :D

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Сря 21 фев 2007 10:46

В София съм доволен от магазина на "Руснака" на ул. "Цар Симеон", за който съм писал в не една и две теми в техническия форум и от Ауто+ на същата улица.
Купувал съм и от други места, но не мога да ги посоча, защото съм вземал нещо еднократно.
Съгласен съм, че в не малко случаи трябва да си добре подготвен технически, за да не си тръгнеш с част, която не е за твоя модел автомобил. Това ми се е случвало и при "Руснака". Затова понякога ми дават частта и за двата модела срещу малка сума като гаранция, че ще върна излишната част без да е наранена, ако се наложи да се пробва.

Глад ли е що ли? Бях пропуснал букви.

Последна промяна от Dpop на Сря 21 фев 2007 11:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 21 фев 2007 10:54

mafiota написа: и продавача ми каза , че гумения не бил точно гумен, ама и тои имал малко масло вътре :lol:

Те, па не те е излъгал, де, колега! Само че се е опитал да ти продаде качествен...
Ако ти държиш да не е чак толкова качествен и си готов на компромиси за сметка на доста по-ниската цена, това вече е отделно!
А по темата (нищо, че не съм от София), и аз често си вземам неща от един от пловдивските магазини на Ауто+ и за сега нямам оплаквания никакви... но може просто да съм имал късмет...

Потребителски аватар
mafiota

Мнениеот mafiota » Сря 21 фев 2007 11:24

radotom написа:
mafiota написа: и продавача ми каза , че гумения не бил точно гумен, ама и тои имал малко масло вътре :lol:

Те, па не те е излъгал, де, колега! Само че се е опитал да ти продаде качествен...
Ако ти държиш да не е чак толкова качествен и си готов на компромиси за сметка на доста по-ниската цена, това вече е отделно!
...

Да де , ама тои ми показа отделно хидравличен и гумен (на Топран), и казва че тоя гумения, вътре освен гума имало и малко количество масло! Аз може да не съм толкова авто технически грамотен, но досега съм разглобил два гумени предни тампона на двигател за пасат (единият от който беше оригинален), та грам масло не видях вътре!!Всичко си е направено с гумени елементи.
Та по тоя повод казвам че не ми е приятно в магазините да се мъчат да ме убеждават , че черното е бяло!

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Сря 21 фев 2007 12:28

dpp написа:В София съм доволен от магазина на "Руснака" на ул. "Цар Симеон

Дай по-подробна информация-телефон,точен адрес,нови части ли са,или втора ръка,плс!

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Сря 21 фев 2007 13:34

Iavor написа:
dpp написа:В София съм доволен от магазина на "Руснака" на ул. "Цар Симеон

Дай по-подробна информация-телефон,точен адрес,нови части ли са,или втора ръка,плс!

Добре
магазина на "Руснака" по ул. "Симеон" от дясно(от страната на "Ауто+"), след ул. "Антим I", като вървиш в посока към бул. "Опълченски".
Магазина е от веригата "Софрост". Телефони мога да дам утре.
Предлагат нови части.

Потребителски аватар
zfa159
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Чет 22 фев 2007 19:43

Днес намерих един магазин до Автостъкла Кобра на Цар Симеон.Оказа се че имат нещо което трудно можех да си намеря -ключетата за осветлението в купето (тези на колонките на вратите) за по 5лв. парчето.

batsande
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот batsande » Чет 22 фев 2007 22:39

Евро 07 е една от най-големите фирми за внос и дистрибуция на
авточасти поддържаща над 50000 артикула в наличност. Само в София фирмата разполага с 11 магазина с богат асортимент и качествено обслужване.Магазините за които споменахте по горе са "клиенти"на фирмата и цените които те предлагат са малко по високи от обичайното.Разликата тук е че закупен артикул от такъв магазин и Евро 07 е че, стоката там е с доказан произход и след установяване че часта не е същата или е дефектирала в срок може да бъде заменена с документа издаден при покупката.Също така може
да се избира да се закупи един артикул от няколко фирми производител и съответно и цена. А за повече инфо http://www.euro07.net/

Върни се в “Passat”